Zanimljivosti

OVO SU PRLJAVE TAJNE HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Rad sa njima je nepodnošljiv zbog jedne navike koju imaju (FOTO)

Briga o ličnoj higijeni nije im jača strana.

01.07.2023 18:01

OVO SU PRLJAVE TAJNE HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Rad sa njima je nepodnošljiv zbog jedne navike koju imaju (FOTO)
Tanjug/AP, Shutterstock

Možda ste čuli da poznate ličnosti imaju specifične zahteve i uslove i kako prave scene na setovima ili gde god da su, ali da li ste čuli da se poznati ne brinu o higijeni? Danas ćemo se osvrnuti na 10 takvih holivudskih ličnosti koje ne mare za smrad i na neki način "normalizuju telesne mirise."  Reč je o zvezdama koje su planetarno popularne, neki od njih su i veliki zavodnici. Međutim, briga o osnovnoj higijeni im nije na listi prioriteta. 

Bred Pit

Ako je verovati glasinama, neke kolege sa snimanja filma "Bilo jednom u Holivudu", kao što su Leonardo Dikaprio i Margot Robi, su se požalile na njegov smrad. Navodno, Bredu nije problem da se ne tušira nekoliko dana. Umesto toga, on koristi vlažne maramice za bebe.  

Džoni Dep

Neki kažu da je na setu filma "Turista", u kojem je sa holivudskim zavodnikom igrala Anđelina Džoli, bilo nekoliko neprijatnih trenutaka. Navodno je usred snimanja glumica tražila da žvaće bombone zbog njegovog neprijatnog zadaha. Kažu da Džoni Dep takođe nije previše zainteresovan za kupanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny deep (@jonnydeeppop)

Dženifer Aniston

Kažu da zvezda serije "Prijatelji" ima zadah kafe. Kako su pisali američki mediji, navodno su se mnoge kolege Dženifer Eniston žalile na to tokom scena kada su trebali da je poljube.

 

Robert Patinson

Glumac iz filma "Betmen" zna da ima neprijatan miris tela i i sam je to izjavio više puta. Razlog vrlo jednostavan, a to je njegov nedostatak interesovanja za tuširanje.

 

Ben Aflek

Navodno je Sandra Bulok jednom prilikom ponudila Ben Afleku bombone zbog njegovog lošeg zadaha. To se desilo na setu filma "Sile prirode"

Džuliija Roberts

Kako su pisali mediji, na ovoj neprijatnoj listi našla se i glumica koju obožava ceo svet. Kako se navodilo,  holivudska glumica ne voli tuširanje ili kupanje, jer voli da štedi vodu.

Dženifer Lorens

Neke kolege Dženifer Lorens su se žalile na to da glumica konzumira beli luk i tunu pre snimanja scena ljubljenja.

 

Vigo Mortenson

Glumac iz filma "Gospodar prstenova", Vigo Mortenson  preferira da bude u karakteru sve vreme. Zbog toga, tokom snimanja filma, nije koristio pogodnosti koje su imali ostali glumci, već se kupao i boravio u šumi. Prirodno, mirisao je na to mesto.

Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je odavno odustala od dezodoransa i parfema. Kako se spekulisalo u američkim medijima, iako nije bila srećna zbog te odluke ali nije mogla dozvoliti da joj koža trpi.

 

Kortni Koks

Glumica iz serije "Prijatelji", Kortni Koks takođe ne voli dezodoranse i suzdržava se od njihove upotrebe. 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)