Zanimljivosti

PRELEPA BARBI JE OVIM SMELIM IZDANJEM OBJAVILA DA JE TRUDNA! Svet bruji o njenom potezu: "Ženo, pokrij stomak!"

Margo Robi (34) očekuje prinovu, a svetu je obelodanila na najslađi mogući način.

08.07.2024 10:24

PRELEPA BARBI JE OVIM SMELIM IZDANJEM OBJAVILA DA JE TRUDNA! Svet bruji o njenom potezu: "Ženo, pokrij stomak!"
Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Slavna Barbi, Margo Robi je uslikana kako na odmoru pokazuje svoj trudnički stomak u beloj majici, što je podstaklo glasine da je trudna sa svojim suprugom Tomom Akerlijem. Daily Mail je otkrio da će trostruka nominovana za Oskara postati mama nakon što je primećena dok se ukrcavala u čamac tokom odmora na jezeru Komo sa svojim mužem.

 

 

Margo i Tom još uvek nisu zvanično potvrdili srećne vesti sa svojim fanovima, ali ovaj otkriveni trudnički stomak sve govori. 

Svet bruji o njenoj trudnoći, a posebno o načinu na koji je to obelodanjeno svetu. Mreže su se usijale od komentara, a nisu svi bili blagonaklonjeni kada je u pitanju njen stajling. 

- Ne razumem žene koje pokazuju trudnički stomak, to je privatno.

- Ovaj trend sa kratkim majicama i velikim stomakom mi se uopšte ne sviđa, nisam fan. Jedino Rijana sme tako da se oblači, a da joj ne zameramo. 

- Dobra je fora, ali dosta više sa pokazivanjem stomaka, bili su samo neki od komentara dok su uglavnom svi pružili podršku i čestitali glumici. 

- Zbog njihovih gena, to dete će biti pravi anđeo. 

Družili su se, a ona je bila tajno zaljubljena u njega

Par se upoznao 2013. godine tokom snimanja filma "Suite Francaise", gde je Tom radio kao asistent režije, dok je glumica Margo bila pred kamerama. Nakon što su započeli kao prijatelji, njihova romansa je procvetala, a venčali su se dve godine kasnije. Sada su spremni da dočekaju svoje prvo dete kasnije ove godine.

- Bila sam najbolja slobodna devojka. Ideja o vezi me je terala da povraćam. A onda mi se ovo prikralo. Bili smo prijatelji tako dugo. Uvek sam bila zaljubljena u njega, ali sam pomislila: "Oh, on me nikada ne bi voleo. Nemoj da činiš vaš odnos čudnim, Margo. Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa njega." A onda se to dogodilo i ja sam rekla: "Naravno da smo zajedno. Ovo ima toliko smisla, onako kako ništa ranije nije imalo smisla", izjavila je Margo nedavnom intervjuu za Vogue.

Margo i Tom sada zajedno rade na produkciji filmova, a njihov sledeći projekat, komedija "My Old A**", koja će biti objavljena u Americi 13. septembra.

Vesti o trudnoći prate neverovatno uspešnu godinu Margot kao producentkinje i glumice na filmu "Barbie", koji je bio pobednik na svim blagajnama širom sveta.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)