Telo

EMINA JAHOVIĆ OBJAVILA SELFI U BIKINIJU OD KOG ZASTAJE DAH: Reagovale mnoge poznate dame, a među prvima Ceca! (FOTO)

Pevačica jednostavno blista.

07.07.2024 20:05

EMINA JAHOVIĆ OBJAVILA SELFI U BIKINIJU OD KOG ZASTAJE DAH: Reagovale mnoge poznate dame, a među prvima Ceca! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 624.000. Njena poslednja numera “Zidovi” je postala veliki hit, a upravo u tom spotu je pevačica prikazana u veoma prirodnom izdanju, maltene bez šminke i sa loknastom kosom srednje dužine, te su mnogi komnetarisali da izgleda kao tinejdžerka.

Emina je nastavila da neguje mladalački izgled, pa je tako nedavno objavila selfi koji je oduševo sve njene fanove. Naime, izgleda da je ona negde na odmoru, a na selfiju blista od sreće što se da primetiti po širokom, iskrenom osmehu. Smeđu kosu srednje dužine prebacila je na jednu stranu dok je pozirala bez trunke šminke, samo sa naočarima za sunce. Mnogima nije promakao ni njen bujan dekolte u crvenom bikiniju

Sama Emina priznala je da je srećna i zadovoljna, samo uz jednu reč koju je objavila u opisu fotografije. 

- Zahvalna - napisala je ona.

 

 

Usledilo je blizu 7.000 sviđanja na njenom Instagram nalogu, a samo neke od dama domaće javne scene koje su pohvalile njen izgled uz smajlije srca i vatre bile su pevačica Ceca Ražnatović, dizajnerka Marjana Mateus, kao i voditeljka Sanja Marinković. Fanovima je ostalo samo da nagađaju šta ili ko je razlog Eminine zahvalnosti, pa su tako usledili komentari.

- Šta god da je u pitanju, prija ti!

- Apsolutno divna i veoma se*sipilna.

- Zahvalno srce je magnet za čuda!

- Tako mi srećno izgledaš i želim da je to baš tako.

- Uvek perfektna dama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)