Telo

KATARINA GRUJIĆ OBJAVILA SELFI PORED SVOG BAZENA: Izgleda nikad bolje, a svi su gledali u jedan detalj ispod grudi!

Uživa u sopstvenoj vili u CG, vrednoj nekoliko miliona evra.

07.07.2024 15:00

KATARINA GRUJIĆ OBJAVILA SELFI PORED SVOG BAZENA: Izgleda nikad bolje, a svi su gledali u jedan detalj ispod grudi!
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić je nedavno oduševila javnost svojom vitkom linijom. Kaća tokom leta boravi na crnogorskom primorju, u Budvi, gde svakodnevno ima nastupe. Ona je poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, a na vitkoj liniji, čak i posle rođenja deteta bi joj pozavidela svaka.

Pevačica je tako nedavno objavila fotografiju na svom Instagram nalogu koja je izvala pravu pomamu, a usledila je salva pohvala za izgled. Naime, Katarina je objavila selfi kako leži na samoj ivici bazena. Rukom je prekrila lice, budući da joj je sunce smetalo, ali zato niko nije mogao da skerene pogled sa njenog izvajanog tela. 

Ona je imala crni kupaći kostim, koji je u gornjem delu bio u vidu topa koji je samo dodatno istakao njene bujne grudi, a do izražaja je došla i tetovaža tik ispod njih. U donjem delu je imala minimalistički bikini na vezivanje. Objava je u rekrodnom roku dobila čak 6.000 sviđanja. Dame su je hvalile i zavidele joj na telu koje su i same priželjkivale, dok su muškarci iskreno čestitali njenom suprugu, fudbaleru Marku Gobeljiću, na “takvoj ženi”.

 

 

Nije tajna da se Kaća tokom trudnoće ugojila svega 14 kilograma, ali je uspela da se neverovatnom brzinom vrati u top formu. Ona je otkrila da je tokom trudnoće uživala u životu, te je jela šta god je poželela, budući da se tada nije opterećivala previše fizičkim izgledom. Čini se da posle porođaja izgleda još bolje.

Takođe, za razliku od mnogih koleginica koje su smeštene u hotelima, Katarina je retka srećnica koja ima tu privilegiju da uživa u sopstvenoj vili na moru, koja vredi nekoliko miliona evra. 

- Pre bih rekla da je srećnik moj tata koji je ovo napravio, pa tek onda ja koja sam je nasledila. Mislim da je normalno da roditelji čine sve za svoju decu, ukoliko imaju mogućnosti. Tako ću i ja za svoju Katju - objasnila je svojevremeno pevačica za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)