Zanimljivosti

SLAVNI GLUMAC I 26 GODINE MLAĐA INES SU PRIZOR GODINE! Nosi šeširić i mlađima poručuje: "Ovakav frajer se jednom rađa!"

Par se pojavio na stazi u Silverstonu kako bi podržali Luisa Hamiltona u trci za Veliku nagradu Britanije.

08.07.2024 08:38

SLAVNI GLUMAC I 26 GODINE MLAĐA INES SU PRIZOR GODINE! Nosi šeširić i mlađima poručuje: "Ovakav frajer se jednom rađa!"
HOCH ZWEI / imago sportfotodienst / Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit (60) napravio je pometnju u nedelju kad se pojavio na trci Formule 1 za Veliku nagradu Britanije. On se na trkalištu pojavio držeći za ruku svoju devojku Ines de Ramon (34). Ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti kao par, čime je Pit konačno ozvaničio vezu sa lepom dizajnerkom nakita, piše ENews.

IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Bred Pit i 26 godine mlađa Ines

Opečen iskustvom sa bivšiom ženom Anđelinom Džoli, on svoju romansu sa Ines više od dve godine držao podalje od očiju javnosti. 

Podrška Hamiltonu 

Bred je veliki zaljubljenih u brze automobile, ali za pojavljivanje na trkalištu u Engleskoj imao je poseban povod. Naime, upravo 7. jula izašao je prvi tizer za njegov najnoviji film "F1" koji će se uskoro pojaviti u bioskopima.

U ovom ostvarenju legendarni holuvudski glumac igra vozača Formule 1, a deo filma je sniman na stazi u Silverstonu gde se vozi trka za Veliku nagradu Britanije. Kao je jedan od koproducenata filma je višestruki šampion Formule 1 Luis Hamilton koji se pojavljuje u ovom ostvarenju, pa ne čudi što je Bred došao da ga podrži. 

Hamilton je slavio na stazi u Silverstonu gde je zabeležio pobedu. 

Pit se pojavio u pastelno žutoj jakni koju je nosio preko bele majice, a koja se uklopila sa žutim pantalonama i belim patikama, dok je na glavi imao bledo žuti šeširić sa karo uzorcima. Čak i sa ovim, reklo bi se ženskim šeširićem, izgledao je fenomelano i bolje od duplo mlađih muškaraca. Njegova partnerka Ines je nosila pastelno plavu haljinu dugih rukava i crne čizme. Svi su zavideli mlađanoj Ines na frajeru kakav je Bred. 

Bred je bio vidno raspoložen, nije skidao osmeh sa lica i i pozirao sa okupljenim fanovima koji su došli da gledaju trku. 

Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je nedavno uslikan na plaži u Santa Barbari sa svojim psima

Bred i njegova 26 godina mlađa devojka u romansu su uplovili krajem 2022. ali su vrlo retko viđeni zajedno. Poslednji put paparaci su ih uhvatili na  plaži u Santa Barbari zajedno sa njihovim psima.

U trenutku kad su se upoznali ona je bila dve godine u braku sa Polom Veslijem iz "Vanpirskih dnevnika". Jedno vreme se čak pričalo da ima paralelnu vezu sa Pitom i da to njenom suprugu ne smeta, ali se od Veslija ipak razvela 2022. Ines je dizajner nakita i ne odvaja se od Pita koji, kako su pisali mediji, planira da s njom ima decu i zasnuje porodicu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)