Zanimljivosti

DECA ODBACUJU BREDA PITA JEDNO PO JEDNO - ali on je spreman za novu porodicu sa mlađom devojkom! Izvor otkriva sve

Slavni glumac odlučio da okrene novi list.

17.06.2024 10:20

DECA ODBACUJU BREDA PITA JEDNO PO JEDNO - ali on je spreman za novu porodicu sa mlađom devojkom! Izvor otkriva sve
Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugotrajna i sve ogorčenija razvodna bitka koja se i dalje razvlači na sudu, dok se ružan i veoma javan raskol između oca i njegove dece produbljuje. Ali za Breda Pita (60) i njegovu devojku Ines de Ramon, njegovi stalni pravni problemi sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli i otuđenje od njegove dece samo su ojačali njihovu vezu.

U stvari, kada je u pitanju ljubav, dvaput razvedeni tata šestoro dece izgleda srećniji nego ikad i ne odriče se ideje o trećem braku ili da ima još dece sa svojom mladom romansom.

Kaže se da glumac potpuno za ideju da počne ispočetka sa de Ramonom i čak je rekao prijateljima da će dizajner nakita, 34, biti "divna majka", što je otkrio njegov prijatelj.

- Poraz je za Breda što u suštini više nema odnos sa svojom decom, ali Ines je bila pravi izvor utehe i to ih je zapravo zbližilo. Da ima više dece u svom životu nije isključeno. Ines je mlada i Bred je rekao da je 100% spreman ako ona želi da ima decu. On voli ideju da izgradi život sa Ines i ništa nije van stola. Bred je rekao da će Ines biti divna majka. Strpljiva je, lagana i ima odličan smisao za humor.  Drugim rečima, njihov odnos teče glatko i bez drame. On je u tome sa Ines na duže staze - dodao je prijatelj.

Pitov zategnut odnos sa decom, kao i njegov oštar razlaz sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, ponovo su stavljeni u centar pažnje nakon što je otkriveno da je njegova ćerka Šajlo podnela zahtev da odbaci prezime svog oca na njen 18. rođendan.

Prošle nedelje, izvor blizak dobitniku Oskara rekao je da je njegovo brisanje iz života njegove ćerke samo još jedan pokazatelj da je "izgubio svoju decu", navodi People.

Ali iako je Pit bio opterećen porodičnom dramom i dugotrajnim problemima razvoda poslednjih meseci, njegova veza sa de Ramonom se samo intenzivirala.

Par, koji je romantično povezan od kraja 2022. godine, navodno živi zajedno od februara ove godine.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)