Telo

IMA SKORO 100 KG I ZVANIČNO NAJSAVRŠENIJE TELO: Preko noći je odlučila da odustane od glume, a razlog je bizaran!

Mami poglede gde god se pojavi.

11.07.2024 19:30

IMA SKORO 100 KG I ZVANIČNO NAJSAVRŠENIJE TELO: Preko noći je odlučila da odustane od glume, a razlog je bizaran!
NEPI/Backgrid UK/Profimedia

Plus sajz model Keli Bruk (44), poznata po svom izvanrednom fizičkom izgledu i samopouzdanju, postala je simbol promene standarda lepote. Iako broji skoro 100 kilograma, njen izgled u kupaćem kostimu i dalje privlači pažnju i oduševljenje, dokazujući da lepota dolazi u različitim oblicima i formama.

Keli je prva Britanka na vrhu liste najseksepilnijih žena magazina FHM 2005. godine, a ističe da je tek nakon što se ugojila počela da dobija komplimente na račun izgleda. 

- Uvek govorim da sada treba da volim svoje telo, jer ću takvo poželeti da imam za deset godina - objasnila je ona.

Ona ima najsavršenije telo

Iako je proglašena ženom sa najsavršenijim telom, Keli je često bila na meti negativnih komentara zbog svog izgleda. Nakon što je 2017. godine objavila fotografiju u kupaćem kostimu, suočila se sa uvredama i kritikama. Međutim, ona je odlučno istakla da neće dozvoliti da je negativni komentari zaustave u objavljivanju, naglašavajući da se neće povinovati izopačenim standardima lepote u modnoj industriji.

- Imam lepe i pametne ljude koji me prate na društvenim mrežama i sa kojima volim da razgovaram! Neću dopustiti da me negativnost nekolicine zaustavi u objavljivanju - napisala je tada Keli.

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Keli Bruk

Keli je navela primer da čak i kada je bila drastično mršavija, nije mislila da je dovoljno dobra.

- Uvek to mislite kada ste mlađi. Najbolji deo starenja je to što sve te nesigurnosti jednostavno nestaju. Razmišljate izvan sebe i više niste toliko opsednuti sobom ili fokusirani na sebe. Trenutno ne razmišljam o tome da mi stomak visi preko farmerki. Razmišljam o tome da nahranim ovu malu mačku koja je upravo ušla na moja vrata - istakla je ona.

Kada je bila najmršavija zvali su je "model sa oblinama"

Svojevremo je naglasila i to da su je, kada je bila najmršavija, proglasili modelom sa oblinama, što dokazuje koliko su, prema njenim rečima, "izopačeni standardi" u modnoj industriji.

Manekenka je postala simbol promene standarda lepote i samopouzdanja. Njen primer podseća da lepota dolazi u različitim oblicima i formama, te da je samoprihvatanje ključno za osećanje lepote i samopouzdanja, bez obzira na broj kilograma na vagi.

PLANET PHOTOS/Planet/Profimedia

Keli Bruk

Keli se oprobala i u glumi, ali je  iznenadila javnost odlukom da zvanično okonča glumačku karijeru. Nakon što je ostvarila uloge u nekoliko filmova, Keli je sada odlučila da se povuče iz sveta glume i posveti se drugim interesovanjima. Razlog za tako nešto je mnogima zazvučao čudno.

Odustanak od glume

- Bila sam užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće. Volim da spavam u svom krevetu i moram da se brinem o svom psu. Takođe, imam jaku ličnost i teško mi je da budem neko drugi. Ranije, kada bi mi rekli da sam u filmu navodno udata za nekoga, posle dve nedelje bih stvarno poverovala da sam udata za njega. Bila je to užasna situacija - istakla je nedavno ona za Daily Mail.

 

 

Sve se promenilo od kada se ona udala za Džeremija Parisija, pre dve godine. Iako je on bio njen dugogodišnji partner, od sklapanja braka više nije mogla da zamisli sebe kako glumi tuđu ženu ili ljubavnicu.

- Ne mogu da zamislim da se okrenem Džeremiju i kažem: "Otišla sam na šest nedelja i pretvaraću se da sam ljubavnica Rajana Rejnoldsa, je li to u redu?" Mislim da to ne bi išlo dobro. Mislim da se ni moj muž ne bi složio sa tim. Bio je to dobar trenutak u mom životu, ali ponekad morate odustati od mnogo toga u životu, ja ne mogu više samo pobeći i biti glumica - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)