Zanimljivosti

ODRASLA U BEDI, DANAS JE KRALJICA STILA: Slavni par ostavlja astronomske napojnice, a ovo je razlog!

Susret sa legendarnim fudbalerom joj je promenio sudbinu.

30.06.2024 19:57

ODRASLA U BEDI, DANAS JE KRALJICA STILA: Slavni par ostavlja astronomske napojnice, a ovo je razlog!
LaPresse / ddp USA / Profimedia

Georgina Rodrigez, poznatija kao supruga jednog od najuspešnijih sportista na svetu Kristijana Ronalda, javnosti je poznata zbog ljubavi prema draguljima, lepom stilu, skupocenim stvarima i luksuznom životu. Međutim, nije uvek bilo tako. Ona se danas odmara na jahtama, uživa u raskoši ne razmišlja koliko para ima u novčaniku, ali nekada je vodila daleko skromiji i jednostavniji život.

Dok se privikavala na život u Britaniji i studirala engleski jezik radila je kao čistačica za male napojnice kako bi sastavila kraj sa krajem. Potom se preselila u Španiju gde je dobila posao asistenta prodaje u Madridu u Gučijevoj prodavnici. 

To se ispostavilo kao dobra odluka jer je na tom mestu upoznala Rolanda - ljubav svog života. Rad u Gučijevoj radnji joj je omogućilo da potpuno transformiše svoj stil, čak i kad nije mogla sebi da priušti skupe komade garderobe i cipela. Život joj se potpuno promenio nakon poznastva, ljubavi i braka sa slavnim fudbalerom.  

Džeparac od Ronalda

Georgina danas od Kristijana dobija, za njega "simboličnu svotu" od 100.000 evra, mesečno kao džeparac i znak zahvalnosti što brine o deci. Za razliku od njenih naslednika, atraktivna brineta je imala skromno detinjstvo. Njen pokojni otac je, kako piše The Sun, bio agrentinski diler droge zbog čega je proveo 10 godina u zatvoru.

Kada je Georgina imala 10 godina njen otac je organizovao krijumčarenje kokaina iz Španije u Francusku, uhvaćen je i osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu, pa je njena majka mora sama da se bori i brine o deci. 

Foto: Tanjug/AP

Danas je Georgina deo svetskog džet-seta, ali nije oduvek bilo tako

 

Georgina je sa majkom i sestrom odrasla u malom selu Haka na severu Španije i kao devojčica maštala je da postane balerina. Pošto roditelji nisu imali novca da joj obezbede časove baleta, ona se preusmerila na modeling pre nego što je započela studije engleskog jezika u Londonu. 

 

U Britaniji se nije dugo zadržala Improvizovani smeštaj plaćala nešto manje od 300 evra, a kao je priznala u Netfliksovom dokumentarcu nije mogla da priušti sebi grejanje i klimatizaciju, pa se smrzava tokom zime i "kuvala" tokom leta.

 

 

Ipak, sudbina ju je spojila sa sadašnjim suprugom na vrlo neobičan način. Radeći u Gučijevom butiku trebalo je da završi smenu u 17 sati, ali je ostala da pomogne koleginici kad je ušetao Ronaldo. Kako je mnogo godina kasnije ispričala Georgian "Kristijano je bio toliko zgodan da ga je bilo neprijatno gledati". 

Otkaz u butiku

U butiku su se upoznali, razmenilii brojeve telefona i počeli krišom da se viđaju. Iako su se trudili da romansu drže u tajnosti saznalo se za njihovu ljubav, pa su fanovi čuvenog fudbalera počeli da opsedaju butik u kome je radila nadajući se da će videti njega. Zbog ogromne medijska pažnje na kraju je dobila otkaz u toj prodavnici, ali se ubrzo zaposlila u Pradinoj. Iako su je obožavaoci nagovarali da odustane od karijere prodavca ona je nastavila da radi, suočavajući se sa sve većom pažnjom javnosti.

 

 

Na kraju je napustila posao i posvetila se Kristijanu. Iako sada živi u nezamislivom luksuzu ona tvrdi da je veza koju deli sa svojim suprugom ono što najviše ceni. Ona je Kristijana opisala kao divnog oca, brata, prijatelja i partnera.

- Ponekad kad sedimo kući i jedemo, samo ga pogledam i pomislim koliko sam srećna što je izabrao mene da stvori ovu divnu porodicu. I odem u krevet zaista srećna - rekla je ona.

Ormar pun skupih tašni

Georgina je ljubitelj torbi i ima obimnu kolekciju u kojoj se ubraja i jedna od najskupljih Birkinova tašna koja košta neverovatnih 172.000 evra.

Osim toga, kao i većina žena voli lepu i skupocenu odeću, tako da je često viđaju u najglamuroznijim haljinama i odelima poznatih brendova. Iako par još uvek nije zvanično u braku, Ronaldo se prema njoj ophodi kao prema svojoj ženi što ona i jeste. 

Par koristi svaki slobodan trenutak da negde otputuje privatnim avionom ili svojom jahtom. Tokom jednog boravka u Grčkoj u jednom luksuznom odmaralištu Kristijano i Georgina su osoblju hotela dali napojnicu od 21.000 evra. Mnogi bi rekli da je to razbacivanje parama, a zapravo oboje dobro znaju šta znači odrasti u siromaštvu i koliko takav novac može da pomogne onima koji nemaju. 

Iako je Georginin život ispunjen sada i izgleda sjajno, ona je prolazila mnoge teškoće. Imala je tri spontana pobačaja izgubivši jednu bebu iz blizanačke trudnoće. Ipak, danas ima veliku porodicu o kojoj sa zadovoljstvom brine.   

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)