Zanimljivosti

NAJSKUPLJI FUDBALER SRBIJE LJUBI DOKTORKU: Da je najlepša žena ovog sportiste potvrdili su i britanski mediji

Plavooka lepotica ukrala je njegovo srce.

29.06.2024 19:10

NAJSKUPLJI FUDBALER SRBIJE LJUBI DOKTORKU: Da je najlepša žena ovog sportiste potvrdili su i britanski mediji
instagram/printscreen/natalija_ilic_

Fudbaler Sergej Milinković Savić i njegova izabranica Natalija Ilić postali su roditelji devojčice, a dali su joj ime Irina. Ponosni roditelji često devojčicu prikazuju na društvenim mrežama. Natalija mami pažnju prodorno plavim očima i pogledom, ali i izvajanom figurom. Jednom prilikom je završila u britanskoj štampi, a opisali su je kao "doktorku koja ubrza puls, a onda leči".

O devojci Sergeja Milinkovića Savića ne zna se puno osim da je završila medicinu, da dolazi iz Novog Sada, ali i da je ljubitelj putovanja i konja. Natalija Ilić je popularna na društvenim mrežama gde je prati blizu 80.000 ljudi. Druži se sa Kristinom, suprugom fudbalera Aleksandra Mitrovića, ali i Anom, ženom Predraga Rajkovića. Inače, Natalija je prepoznatljiva prema svojim zeleno plavim očima koje je razlikuju od mnogih drugih žena. Njen prodoran pogled sigurno da je osvojio i slavnog fudbalera. Na društvenim mrežama oni često poziraju zajedno, deluju zaljubljeno i srećno.
 

instagram/printscreen/natalija_ilic_

Ko je žena Sergeja Milinkovića Savića


Inače, prema najpopularnijem fudbalskom sajtu Transfermarktu Sergej Milinković Savić našao se među 100. Sa cenom od 70 miliona evra, on je bio na 37. mestu. Inače, u top 10 bio je Dušan Vlahović.

Sergej Milinković-Savić je srpski profesionalni fudbaler, a karijeru je započeo u srpskom klubu Vojvodina i pomogao im da osvoje Kup Srbije u sezoni 2013-14. Nakon odigranih 24 utakmice on je prešao u italijanski klub Lacio. Za Lacio je odigrao više od 300 utakmica. Takođe, on je bio član reprezentacije Srbije koja je osvojila Svetsko prvenstvo u fudbalu 2015. Njegov otac takođe se profesionalno bavio fudbalom dok je njegova majka, Milana Savić, bila je profesionalna košarkašica. 

Milinković-Savić je stariji brat Vanje Milinkovića-Savića, kolege fudbalera koji igra na poziciji golmana.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)