Zanimljivosti

NJU JE HTEO DA ŽENI ĐOKOVIĆ, REKLA MU NE: Sinovi su im isto godište, ona se skinula i pokazala da je savršena (FOTO)

Tijana Ralić je fatalna brineta, lepotica koja je bila u vezi sa Đokovićem, a danas ima sina i živi povučenim životom.

28.06.2024 19:01

NJU JE HTEO DA ŽENI ĐOKOVIĆ, REKLA MU NE: Sinovi su im isto godište, ona se skinula i pokazala da je savršena (FOTO)
Profimedia

Đorđe Đoković rođeni brat tenisera Novaka Đokovića, bivši teniser i direktor Srbija opena već dugo je u skladnom braku sa voditeljkom i manekenkom Saškom Veselinov Đoković. Sa njom ima sina i danas su jedan od najlepših parova na srpskoj javnoj sceni. Ipak, pre nje ljubio je prelepu Tijanu Ralić koja isto kao i Đorđe ima sina.

Tijana i Đorđe su bili u vezi oko četiri godine, a iako je sve slutilo na veridbu, oni su raskinuli. Tijana je živela u Milanu gde je i studirala, a kasnije i diplomirala, a Đorđe u Beogradu. Da li zbog razdvojenosti ili nečega drugog par je raskinuo nakon godina veze. Jednom prilikom Tijana je odgovarala na pitanja na Instagramu, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je ona tada:

- Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?- usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića tada na Instagramu.

Instagram.com

Tijana i Đorđe nekada

Tijana sada ima sina Luku koji ima 10 meseci, a Đorđev sin je stariji nekoliko meseci od Luke. Iako se relativno skoro porodila Tijana ima perfektnu liniju, a malo ko zna da je ona alergična na gluten zbog čega pazi na ishranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijanaaar

Tijana je odmarala u Turskoj odakle je podelila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i zablistala. Vitka i mlada, Tijana redovno pokupi pohvale na društvenim mrežama. Ako je suditi na osnovu mreža, ona sa sinom svakodnevno uživa, često putuju i provode vreme kvalitetno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)