Moda

OVO JE KEŽUAL ŠIK IZDANJE KOJE JE JELENA ĐOKOVIĆ NOSILA NA SNIMANJU: Dala glas u animiranom filmu i istakla bitnu stvar!

Supruga Novaka Đoković je dala glas za animirani film, a evo šta je nosila tokom radnog dana.

28.06.2024 12:55

OVO JE KEŽUAL ŠIK IZDANJE KOJE JE JELENA ĐOKOVIĆ NOSILA NA SNIMANJU: Dala glas u animiranom filmu i istakla bitnu stvar!
Tanjug/AP

Supruga teniske zvezde Novaka Đokovića, Jelena Đoković, nedavno se pohvalila svojim učešćem u animiranom hitu "U mojoj glavi 2" putem svog Instagram profila. Pozajmila je glas jednom od likova u ovom planetarno popularnom ostvarenju, što je bio povod za njenu najnoviju objavu na društvenoj mreži.

U videu koji je podelila sa svojim pratiocima, Jelena je zablistala u jesenjem stajlingu koji je očarao sve ljubiteljke kežual šik izdanja. Nosila je krem top sa zanimljivim rukavima, farmerke i tanki kaišić koji je istakao njen struk. Iako su se napolju nadvile kišne oblačine, Jelena je odabrala idealan autfit za udobnost i stil.

 

"Veoma sam zahvalna na nezaboravnom iskustvu kratkog učešća u "U mojoj glavi 2" /Inside Out). Upravo sam čula da je postao veliki hit širom sveta, a u Srbiji je oborio rekord za 10 dana emitovanja, gledalo ga je preko 60 hiljada ljudi", napisala je Jelena u opisu svog videa.

Pored toga, Jelena je izrazila svoje mišljenje o važnosti ovakvih filmova: "Volim što postoje ovako korisni crtani filmovi ne samo za decu, već i za nas odrasle. Ko je gledao - zna o čemu pričam."

Jelena Đoković je svojom pojavom i angažmanom u popularnom animiranom filmu pokazala svoju podršku kvalitetnim sadržajima koji doprinose obrazovanju i zabavi širom sveta.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)