Zanimljivosti

SVE PUCA OD STRASTI IZMEĐU JELENE I NOVAKA NA NJENOM ROĐENDANU: Mazi je pred gostima, pa joj zapevao Čolu (VIDEO)

Novak Đoković se opustio na rođendanu supruge i pokazao drugu stranu.

byNevena Jakovljević

18.06.2024 16:55

SVE PUCA OD STRASTI IZMEĐU JELENE I NOVAKA NA NJENOM ROĐENDANU: Mazi je pred gostima, pa joj zapevao Čolu (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena, proslavila je 39. rođendan. Jelena Đoković napravila je privatnu proslavu u Beogradu gde je bio sam krem društva. Na proslavi su pevali Milica Todorović i Stevan Anđelković. Ipak, ono što je mnogima zapalo za oko je i da miljenica Srbije na proslavu zove samo svoj najuži krug ljudi. 

Između ostalog, na proslavi Jeleninog rođendana bio je Jugoslav Karić od koga su navodno Đokovići kupili imanje. U pitanju je imanje na Kosmaju gde se nalazi i prelepa kuća sa bazenom, a dom je opremljen po poslednjoj modi.

Da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, Đokovići su Kariću dragi, a Jeleni je poručio na Instagramu:

- Srećan rođendan Jecko! Hvala na prelepom druženju.

Takođe, pored porodice prisustvovao je i Jelenin frizer.

Ples koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Ono što je mnogima istopilo srce je ples Jelene Đoković sa Novakom. Kroz svaki pogled mogla se osetiti emocija koju godinama neguju. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni. Taj momenat upravo je usnimio gore pomenuti Jugoslav Karić. Ono što nije moglo a da nam ne zapadne za oko je i da Jelena izgleda kao devojčica. Lepršava haljina iznad kolena i podignuta kosa doprineli su da supruga tenisera izgleda mnogo mlađe. 

U jednom delu slavlja Novak Đoković se latio mikrofona pa je svojoj supruzi otpevao deo iz pesme Zdravka Čolića. Tada Jelena već nije mogla da sakrije suze. Bez ustezanja su se ljubili pred gostima, a emocije nisu mogli da sakriju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)