Telo

ŽENA FUDBALERA KOJA SE VOLI SA KARLEUŠOM NA UTAKMICI KAO U KLUBU: Visoka štikla i uska haljina, svi gledali VIP ložu

Pojavom je impresionirala sve na tribinama.

11.07.2024 22:30

ŽENA FUDBALERA KOJA SE VOLI SA KARLEUŠOM NA UTAKMICI KAO U KLUBU: Visoka štikla i uska haljina, svi gledali VIP ložu
Fabio Ferrari/LaPresse/Profimedia

Na utakmici koja je održana pre nekoliko dana glavna zvezda bila je supruga slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez. Inače, u tom meču Portugalci su poraženi od Francuza.

Georgina je uhvaćena kako u loži pije kafu i uživa sama za sebe u meču. Iako je na tribinama, ona je bila elegantno obučena, na sebi je imala crnu haljinu sa crvenim cvetovima. Oko vrata zasijao je ogroman kamen zelene boje. Zanimljivo je da je supruga fudbalera obula čak i čizme sa visokom štiklom. Izgledala je graciozno kao da se spremila da izađe sa drugaricama, ali ako je suditi prema fotografijama, nije bila previše raspoložena. Paparaci nisu uhvatili nijedan njen osmeh, a društvo joj je pravila jedna devojka.

Očigledno, fotografijom  je oduševljena i naša pevačica Jelena Karleuša koja joj lajkuje slike inače, a i Georgina joj uzvrati. One su se upoznale na Nedelji mode u Parizu gde su obe učestvovale i jedna drugoj su se dopale na prvu. Da podsetimo, Karleušino učestvovanje je tada podiglo veliku buru, a ona je svoj zadatak uradila kao pravi profesionalac.

Da podsetimo, Georgina Rodrigez je rođena u Buenos Airesu 1994, a već godinama je velika podrška jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Sa Kristijanom je u vezi od 2016. godine. Pre nego što je postala njegova životna saputnica, radila je u Guči radnji, gde se par i upoznao. Ipak, ona je pre vodila život koji nije ni nalik glamuroznom, bila je siromašna i o ovakvom bogatstvu je mogla samo da sanja. Ipak, nekada sjaj i glamur ne mogu da obrišu sve tužne stvari poput smrti jednog od njihovih blizanaca. Ali, Georgina i Kristijano neguju svoj odnos godinama i vešto prevazilaze sve prepreke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)