Telo

GLUMICA U OSMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA: Raskopčala haljinu i izbacila noge, zovu je žena-zmaj! (FOTO)

Za nju vreme kao da je stalo.

13.07.2024 10:41

GLUMICA U OSMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA: Raskopčala haljinu i izbacila noge, zovu je žena-zmaj! (FOTO)
Instagram-danymaksi

Čuvena srpska glumica Danica Makisimović (71) zagazila je u osmu deceniju života, ali i dalje izgleda bar upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci su i dalje opčinjeni fatalnom glumicom. Poznato je koliko ona voli tople dane, prirodu i more, pa je trenutne tropske temperature rešila da provede na crnogosrkom primorju. 

Danica se povela parolom da je i na 40 stepeni ipak bolje pored mora nego na užarenom asfaltu, ali fotografije koje je objavila samo su dodatno podrgrejale temperaturu. Jedno bajkovito dvorište Utjehe koje je samo drvenom kapijicom delilo prelaz u more pružilo je utehu u pravom smislu reči glumici. Ona je ispozirala, a budući da nije mogla da se opredelili za najbolju fotografiju, proverenom metodom je podelila sa fanovima sve.

Za Maksimovićevu kao da je vreme stalo. Ona je blistala u krem ogrtaču, sa zlatnim detaljima koji bi mogao da prođe i kao haljina na preklop i vezovanje oko struka. Model je bio tik do zemlje, dok je delimično ispod njega provirivao tigrasti kupaći. Danica je rasplamsala maštu mnogih, dugim nogama u srebrnim papučama visokih platformi, koje je izbacila van ogrtača i koketno prekrstila. 

Glumica ne samo da mami pažnju neverovatnim izgledom početkom osme decenije, već je uz celokupan serijal fotografija dodala i pesmu, kako bi dočarala kompletnu atmosferu.

- Nekad ne postoje prave reči, ali postoje prava lutanja. Nekada ljubav nosi skrivena ćutanja. Nekad te mesec jedini prati. Nekad ti se srce u mislima vrati. Nekad da si sam je najpotrebnije. Nekad tek po nekad zažmuri na kiši tiše. Možda te to život ljubi malo više - poručila je ona.

Njen Instagram nalog je u trenu planuo.

- Bože Dano koja lepota! Ne znaš šta pre da gledaš, da l u tebe, da l u dvorište, da l zalazak sunca, da l more…? Hvala za ovu predivnu objavu! - poručila joj je glumica Jelena Jovičić.

- Jedna i jedina Dana.

- E ovo je zvezda Danica.

-Vau... lepa moja, kako drugačije, nego u skladu, lepota u lepoti!

- Čarobnica!

- Žena-zmaj!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)