Telo

MARIJANA MATEUS OSVOJILA MIKONOS: Žari i pali gde god da kroči, fanovi kažu da je rođena zavodnica! (FOTO)

Ne bi joj dali više od dvadesetak godina.

17.07.2024 22:40

MARIJANA MATEUS OSVOJILA MIKONOS: Žari i pali gde god da kroči, fanovi kažu da je rođena zavodnica! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona trenutnu uživa na Mikonosu, a objavila je nekoliko krajnje provokativnih fotografija. 

Marijana je ovog puta zablistala u punom sjaju. Koliko je dobrog raspoloženja govori širok, iskreni osmeh koji nije jenjavao ni na jednoj fotografiji. Dizajnerka je pak objavila serijal slika sa Mikonosa gde je bila veoma oskudno odevena. Naime, imala je crni tačkasti bikini, koji je u gornjem delu bio u vidu klasičnih "trouglića" koji jedva da je prikrivao njeno bujno poprsje. Dok je dole preko kupaćeg ponela maramu koja se vezivala čineći suknju, a sve identičnog dezena kao što je i kupaći.

 

Čini se da je ulaskom u šestu deceniju kreatorka rešila da skrati suknju i produži dekolte. Ma koliko je pojedini komentarisali da se ponekad oblači neprikladno svojim godinama, a više kao tinejdžerka, Mateusova za to "ne daje ni pet para".

- Sa Mikonosa s ljubavlju - poručila je ona.

Veoma brzo je njen Instagram nalog ostao preplavljen komentarima, a jedna od prvih koja joj je poslala gomilu srca bila je dizajnerka Biljana Tipsarević.

- Savršena - poručila joj je pevačica Anastasija Gudelj.

- Rođena zavodnica.

- Izgledaš kao princeza, devojčica od dvadeset godina, svaka čast za izgled.

- Tvoja lepota oduzima dah.

- Au, Maki što dobro izgledaš, kao milion dolara!

- Kava žena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)