Moda

ONA JE BOMBA: Grmi kako izgleda u petoj deceniji i to u bikiniju! (FOTO)

Dizajnerka letuje sa prijateljicama u Bodrumu.

12.07.2024 22:00

ONA JE BOMBA: Grmi kako izgleda u petoj deceniji i to u bikiniju! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević (41), poznata je po kreiranju haljina koje često nose i brojne poznate dame. Da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, Biljana to i dokazuje, a njen rad na stvaranju elegantnih kreacija, koje su uglavnom predviđene za specijalne prilke, odavno je prepoznat. Ova dama poznata je i po lepoti, a da ono što je dobro ne treba menjati Tipsarevićeva odavno primenjuje u praksi. Ostala je verna dugoj plavoj kosi, preplanulom tenu i izvajanoj figuri.

Dizajnerka trenutno boravi u Bodrumu, Turskoj, a na izgledu bi joj pozavidela svaka. Biljana često nosi svoje komade odeće, a budući da je pozirala na plaži opredelila se za crni top kratkih rukava koji je bio nabran i jedva prekrivao grudi, otkrivajući ravan kreatorkin stomak. Dole je usledila crna lepršava suknjica koja je bila deo istog kompleta. Imala je karnere i bila mini dužine. 

 

Biljana je dugu plavu kosu pustila da polumokra pada duž leđa, dok je pogled sakrila iza naočara za sunce. Mnogi su na prvi pogled pomislili da je u pitanju devojka bar dve decine mlađa, te su pali komentari da dizajnerka izgleda kao devojčica. Na narednim fotografijama pozirala je uz prijateljice u bikiniju, a nije promaklo da je, bez lažne skromnosti, Tipsarevićeva najzgodnija od svih.

- Jedini nedeljni izveštaj koji volim. Moja omiljena letnja odeća - kratko je napisala ona.

Odmah je usledila salva pohvala za izgled, dok su se dame ujedno utrkivale da saznaju gde mogu da naruče ovaj komplet.

- Ma baš vas briga - poručila joj je kreatorka Suzana Perić.

- Ona je bomba!

- Prava lepotica.

- Biljo, kao i uvek, top topova!

- Sve mlađa i lepša!

Za Biljanin izgled, ovakav kakav jeste, oduvek je bio zaslužan rigorozan način ishrane, treninzi, psihološki rad, a pre svega mir u porodici, koju pored Janka čine i njihovo dvoje dece Emili i Noa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)