Telo

NAOMI NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA NEGO U ZLATNOM BIKINIJU: Ipak svi su gledalu u detalj na njenom međunožju! (FOTO)

Fanovi masovno nudili tumačenja šta je u njenom donjem delu kupaćeg.

17.07.2024 22:00

NAOMI NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA NEGO U ZLATNOM BIKINIJU: Ipak svi su gledalu u detalj na njenom međunožju! (FOTO)
Angela WEISS / AFP / Profimedia

Naomi Kembel (54), legendarni supermodel, oduševila je sve svojim zapanjujućim izgledom dok je uživala na luksuznoj jahti tokom odmora na Ibici. Ona je pokazala zategnuto telo u minijaturnom zlatnom bikiniju koji košta blizu 300 evra, a iz kolekcije je Melissa Odabash, dok je upotpunila stajling i zlatnim nakitom.

Naomi je izgledala savršeno dok je pokupila kosu u crnu maramu i sakrila pogled iza velikih sunčanih naočara. Njena elegantna pojava na jahti mamila je sve poglede, a mnogi su komentarisali da Crna pantera ne stari već tri decenije. Ipak, pojedinima je pogled zalutao na donji deo njenog bikinija, koji je izgledao pomalo čudno.

 

 

Objava je za nekoliko sati dobila više od 7.000 sviđanja.

- Umalo da uganem zglob jureći u odeljak za komentarisanje!

- Izgleda prokleto dobro i dalje! Ima 54 godine, a ne izgleda dan mlađe nego kada je imala 30.

- Inače, šta joj je to u donjem delu kupaćeg?!

- Čari njenog lanca oko stomaka koji ima neke školjke po sebi.

- Deluje prilično neudobno to u donjem delu bikinija.

- Mislim da joj je to pirsing.

- Ma žena se ne depilira, ali koga briga!

- Možda je stavila katanac na intimu!

 

 

Podsećamo, Naomi je nedavno otvoreno govorila o izazovima koje je doživljavala kao mlada, kada su je druga deca zadirkivala zbog njenog izgleda.Otkrila je da je kroz ples naučila da prihvati svoje telo. 

- Nisam bila zadovoljna sobom jer sam bila vrlo mršava i prilično visoka za svoje godine. Samo bih ponavljala pokrete i poze koje sam radila tokom  plesa i to me je izvuklo - istakla je ona i dodala da su kreativnost i ritmički pokreti postali njen zaštitni znak u modnom svetu.

Ipak, Naomi je izjavila da je njen najponosniji trenutak u životu bio kada je postala majka. Ona je šokirala svet kada je 2021. godine, u dobi od 50 godina, objavila rođenje svoje ćerke i pozirala sa novorođenčetom na naslovnici magazina Vogue. Prošle godine, 2023, postala je majka po drugi put, dobivši sina, a potvrdila je da je oboje dece dobila putem surogat majke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)