Telo

OVAKO IZGLEDA PRAVO ŽENSKO TELO U 49. GODINI - BEZ OPERACIJA: Skinula se slavna glumica i uživala na plaži

Pokušala da pobegne, ali je ipak uhvaćena.

17.07.2024 11:38

OVAKO IZGLEDA PRAVO ŽENSKO TELO U 49. GODINI - BEZ OPERACIJA: Skinula se slavna glumica i uživala na plaži
SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Eva Longorija (49) je ponosno pokazala svoju neverovatnu figuru u belom bikiniju dok je u ponedeljak uživala na plaži sa suprugom Hozeom Antoniom Bastonom i njihovim sinom Santjagom u Marbelji. Trudila se da se sakrije tako što je lice pokrila šeširom, ali nije uspela jer su je paparaci svakako uhvatili na odmoru. Ona je maksimalno iskoristila lepo vreme uživajući u danu na plaži sa svojom porodicom. Opuštali su se i odmarali i na stenama, a njihov šestogodišnji sin je više pažnje posvetio moru.

Inače, oni su se kao porodica preselili u Marbelju iz Los Anđelesa 2023. godine nakon što je kupila vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila na španskoj obali. Eva i meksički biznismen Hoze nedavno su snizili cenu svog stana na Beverli Hilsu sa osam spavaćih soba sa 22,8 na 18,9 miliona dolara - i već su počeli da isporučuju svoje stvari u kuću u Marbelji.

SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Longorija uhvaćena na plaži

- Eva i Hoze zauvek napuštaju Los Anđeles i ponovo su stavili svoj dom na prodaju - rekao je izvor za Daily Mail u aprilu i pojasnio:

- Uklonili su ga sa tržišta u junu, ali su ga nedavno ponovo stavili na berzu za 4 miliona dolara manje u odnosu na februar.

Ovo je i dalje 5,4 miliona dolara više od onoga što su potrošili za kupovinu kuće od 11.000 kvadratnih metara 2017.
 

SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva se odmara sa mužem i sinom

- Oni tamo već šalju svoje stvari i to nije nešto za šta će se predomisliti. Oni žele da odgajaju svog sina na mestu gde će biti okružen prirodom i lepotom i neće biti uvučen u ceo holivudski ciklus - tvrdi izvor i pojašnjava:

- Sele se u svoj dom u Španiji za stalno i oboje su tako uzbuđeni zbog toga. Imala je sve što je želela u Holivudu.
 

SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica na plaži šeta

 

Zvezda serije "Očajne domaćice" (Desperate Housewives) - koja se udala za Hozea 2016. - kupila je vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila u Marbelji početkom 2023. godine, a par je angažovao arhitektu i dizajnera enterijera Nikolasa Eskaneza da pomogne u renoviranju. 
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)