Lice

PAPARACI UHVATILI PEVAČICU NA PLAŽI: Ni traga od glamura, fanovi zapanjeni, "Znači živeo fotošop"! (FOTO)

Kritike da "loše stari" dobio i njen partner.

17.07.2024 18:30

PAPARACI UHVATILI PEVAČICU NA PLAŽI: Ni traga od glamura, fanovi zapanjeni, "Znači živeo fotošop"! (FOTO)
Chris Jackson / AFP / Profimedia

Pevačica Kejti Peri provodi odmor u Sent Tropeu, Francuskoj, zajedno sa svojim partnerom, glumcem Orlandom Blumom. Par je uživao u sunčanju i plivanju u popularnom klubu The Club 55, gde su bili vidno opušteni i zaljubljeni.

Kejti je nosila crno-beli karirani dvodelni kupaći kostim, crne naočare za sunce i vidan nakit u vidu nekoliko narukvica, masivne ogrlice i minđuša. Dok je bila na obali, od sunca se štitila krem kapicom. Takođe je primetno da je nosila i pink karmin.

Orlando je s druge strane imao teget šorts i majicu za plivanje dugih rukava, dok je nosio i crni kačket. Ono što je svima privuko pažnju su nežnosti koje su pevačica i glumac razmenjivali. Naime, paparaci su uhvatili trenutke kada se Kejti privila uz Bluma dok ga je grlila, a na licu joj je blistao osmeh.

 

 

Međutim, mnogi su ove fotografije prilično osudili, budući da je na paparaco slikama sa odmora u Francuskoj prikazana Kejti "kao sav običan svet", dok u spotovima i na reklamnim fotografijama, prema mišljenju mnogih, izgleda prilično ulepšano.

- Pa, sad znamo da je omot novog albuma prilično doteran.

- Ona ovde uopšte ne liči na sebe!

- Zašto uopšte nosi šminku na plaži?!

- Čak ni Orlando uopšte ne stari lepo.

- Gornji deo bikinija je odvratan, izgleda kao onaj što ga moja baka nosi u svojih 80 godina.

- Znači, živeo fotošop!

- Ne zna se ko gore od njih dvoje izgleda.

 

 

Ovaj idilični odmor dolazi nakon što je Kejti doživela kritike zbog nove numere koja je izašla 11. jula. Naime, ona je izdala novu pesmu "Woman's World", koja je trebalo da slavi osnaživanje žena, ali su je fanovi brzo osudili zbog izbora saradnika i propagiranja feminizma.

Podsećamo, Kejti ima devojčicu Dejzi Dav koja ove godine u avgustu puni četri godine. Dobila ju je upravo sa verenikom Blumom, a ona im je uz Blumovog sina pravila društvo na odmoru. Kejti i Orlando su u vezi od 2016. godine, želeli su da se venčaju u Japanu, ali u tome nisu uspeli zbog pandemije. Ako je suditi po novim fotografijama, njihova ljubav već osam godina ne bledi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)