Telo

LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PUNI 62 GODINE: Izgleda kao bomba, grudi jedva drži maleni top, linija za 10, mreže gore! (FOTO)

Izgleda nikad bolje!

20.07.2024 15:15

LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PUNI 62 GODINE: Izgleda kao bomba, grudi jedva drži maleni top, linija za 10, mreže gore! (FOTO)
instagram-vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Iako je zagazila u sedmu deceniju, izgleda barem upola mlađe, a na telu, licu bez bora i bujnoj kovrdžavoj kosi zavide joj i upola mlađe dame. Mnogi se slaži da glumica stari poput vina, pa je svakom godinom sve zanosnija. 

Danas je napunila 62 godine, iako bi u to sudeći po njenom izgledu malo ko poverovao. Mnogi smatraju da ona izgleda neverovatno zgodno i mladoliko i to ne samo za svoje godine, već generalno. Fotografija koju je objavila u trenu je zapalila društvene mreže.

Glumica obožava profesionalo šminkanje, mada ume da se besprekorno sredi i sama. Rođendansko slavlje je ipak zahtevalo dašak glamura, pa je ona tako pozirala u šminkerskom salonu, veoma diskretne šminke koja je samo istakla njenu lepotu, dok joj je jedino karmin došao do izražaja. Duga prirodno gusta i loknasta kosa, koja je oduvek bila njen zaštitni znak, padala joj je preko ramena, dok njeni fanovi nisu znali u šta pre da gledaju.

 

 

Lidija se opredelila za crne farmerke dubokog struka, dok je gore ponela top u vidu satenskog materijala kivi-zelene boje koji jedva da je prekrivao njene bujne grudi. Top je imao i tanke bretele, a vezivao se tik ispod grudi, otkrivajući bujan dekolte, ravan stomak i uzan struk, dok su pantalone istakle njene naglašene kukove. Figura peščanog sata dodatno je razbuktala maštu njenih pratilaca koji je obožavaju.

- Rođendan! Pustite želje, čuvajte volju. Volja je SVE - poručila je ona u opisu.

Fotografija je za svega par sati dobila više od 5.400 sviđanja, dok su se rođendanske želje ređale.

- Na današnji dan je rođena Zvezda, najlepša medju najlepšima, najvoljenija među voljenima.

- Sve najlepše od srca ti želim, kraljice naša.

- Žena lavica!

- Sve najlepše najlepšoj!

- Srećan rođendan dami za koju su godine stale.

- Boginja lepote!

- Ovakvu nema ni Holivud!

 

 

Nije tajna da je pre nekoliko meseci ponosno istakla da je liniju dovela do savršenstva. Tačnije, glumica je navela da ponovo ima identičnu kilažu kao i tokom snimanja serije "Bolji život" koja je prikazivana daleke 1987. godine. Bezmalo četiri decenije posle serije koja ju je proslavila Lidija ima istu kilažu, a čini se da izgleda još bolje. 

- Prednost idealne kilaže je u tome što možete da obučete šta god poželite - zadovoljno je dodala ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)