Telo

SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA NAJDIVNIJU PLAŽU U CG PA SE RAZGOLITILA: Izgleda kao bomba sa 55 godina, svi joj zavide! (FOTO)

"Znaš da uživaš u svojim godinama, a telo kao u dvadesetogodišnjakinje!"

19.07.2024 22:20

SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA NAJDIVNIJU PLAŽU U CG PA SE RAZGOLITILA: Izgleda kao bomba sa 55 godina, svi joj zavide! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Snežana Dakić (55) jedva je dočekala dugoočekivani odmor. Ovoga puta ona ga provodi na crnogorskom primorju, a uspela je da tamo pronađe pravu peščanu oazu mira i lepote. Snežana je oduvek bila modna inspiracija mnogima, a i sredinom šete decenije ne predaje se. 

Ovoga puta opredeila se za dvodelni kupaći kostim popularne militari boje. Preko svega imala je i neku vrstu ogrtača braon boje, dok su u toj boji bile i naočare za sunce. Prezadovoljna plažom koju je otkrila, a koja joj izgleda kao da je na Mesecu, kratko je serijal fotografija naslovila "Zdravo, leto".

 

 

Nisu izostali i haštagovi bez filtera, odmor, zahvalnost, a objava je naišla na salvu pohvala za izgled zgodne voditeljke.

- Prezgodna i pametna dama.

- Blago onom ko te bude imao.

- Vau, divna i telom i duhom.

-  Sve mlađa i mlađa i sve lepša i lepša.

- Baš ti zavidim. Znaš da uživaš u svojim godinama. A telo kao u dvadesetogodišnjakinje.

- Bravo, već sam rekao da ti klinke zavide!

- Koliko je samo divna ova žena!

- Kao milion dolara i to u kešu, savršena!

 

 

Snežana je iz nekog razloga odlučila da objavi zahvalnost za sve blagodeti koje je sa sobom donelo moderno doba, a u kome možda nisu uživale naše bake ili prabake.

- Šta bi danas rekle naše pretkinje? Koje nisu imale ni vodovod, ni struju, ni klima uređaj, ni veš mašinu… nosile su maramu, nisu išle na more… U čast svim našim majkama, bakama, tetkama, baba-tetkama….koje nisu nosile bikini, nisu se šminkale, rađale su po 11 dece, nisu znale za odmor… možda su bile gladne, možda su im umirala deca, možda nisu mogle da ih spasu, nije bilo leka, nije bilo hitne pomoći… nije bilo vatrogasaca…za sve pretkinje kojiima su muževi i sinovi otišli u rat i nikad se nisu vratili…Hvala. Mi živimo za vas i vi živite kroz nas. Zahvalna sam na svojim blagoslovima i svesna sam ih - poručila je Dakićka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)