Telo

PEVAČICA U 49. GODINI MAMI SVE POGLEDE: Maleni bikini otkrio previše, mreže gore, zovu je "TELO"! (FOTO)

Voli da bude preplanula plavuša.

18.07.2024 22:00

PEVAČICA U 49. GODINI MAMI SVE POGLEDE: Maleni bikini otkrio previše, mreže gore, zovu je "TELO"! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Stanić (48) decenijama izgleda gotovo identično, pa bi malo ko pretpostavio da ima godine koje ponosito nosi. Mnogi se dive njenom telu i ističu da nikada bolje nije izgledala. Ona trenutno boravi na Parosu, jednom od grčkih ostrva, a veću pažnju fanova privukla je besprekornom linijom.

Ana se ne ustručava da pokaže telo koje je kao kod manekenke, a pritom i u odličnoj formi. Ovoga puta bila je u jednostavnom crnom bikiniju. Prednost savršene linije je upravo u tome da možete poneti kupaći koji želite, a mnoge dame se opredeljuju upravo za bikini. 

Pevačica je sedela na ivici bazena, dok je imala i kačket na glavi, naočare zlatnog okvira, dok nije izostao ni crveni karmin. Na pojedinim fotografijama je donji deo tela obavila ešarpom, dok je primetna i fotografija na kojoj uživa u plivanju u bazenu sa sinom Vukom.

 

 

- Mirni dani na Parosu - kratko je napisala ona.

Usledila je salva pohvala za pevačicin savršen izgled i pri kraju pete decnije. Modna kretorka Verica Rakočević joj je poslala smajlije u vidu plamena i srca, dok joj je srca poslala i glumica Danica Maksimović.

- Trebalo bi Vuk da tebe nosi - poručila joj je pevačica Ivana Peters.

- Forma top!

- Ovako izgleda srećna žena!

- Kakva žena!

- Ana: "Zovite me telo".

- Bomba!

- Ma boginja!

 

 

Primento je da je nabacila i ten, ali ne po svaku cenu.

- Volim blagu preplanulost i nisam od onih koji stavljaju zaštitni faktor na lice i telo pri svakom izlasku iz kuće, ali na moru to radim vrlo revnosno. Svesna sam opasnosti od sunca, ali istovremeno svaka plavuša zna da najbolje izgleda kada je preplanula - rekla je Ana svojevremo za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)