Lice

NAJLEPŠA HRVATSKA PEVAČICA NAJZAD POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE: Fanovi su imali da joj poruče samo jedno! (FOTO)

I lepa i bogata!

19.07.2024 21:05

NAJLEPŠA HRVATSKA PEVAČICA NAJZAD POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE: Fanovi su imali da joj poruče samo jedno! (FOTO)
instagram-majasuput

Maja Šuput je jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica, ali i neko ko retko kada objavljuje fotografije na kojima je bez šminke i filtera. Nije tajna da je poznata po tome da uređuje fotografije pre nego što ih objavi, što nikada nije skrivala, ali ovog puta napravila je izuzetak.

Na fotografiji, pevačica pozira glave zabačene unazad, mokre kose, preplanulog tena bez trunke šminke, dok je jedino vidan gornji deo crnog bikinija, a na njoj su bili i tragovi peska. Primetno je da iako je dobila zadivljujuću preplanulost, kosa joj je zalizana i mokra, a ima i naočare za sunce, Maja je opet izbegla da pokaže svoje pravo lice koje izgleda da čuva samo za svoja četiri zida.

- Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku - napisla je ona i objavila fotografiju bez fotošopa.

 

 

Njeni fanovi kojih broji 529.000 su pak bili oduševljeni i ovim izdanjem.

- Sećam se tebe iz 1994. do 1998, dok smo išle u školu, uvek si bila lepa, ali tvoj duh, tvoja ljupkost, jednostavnost, pristupačnost i radost su bili zarazni.

- Ta ti je predivna, Majo.

- Najlepša pevačica i tačka.

- Vau, kao iz bajke.

- Goriš Majo!

Pevačica trenutno uživa na Jadranu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Blumom. S obzirom na to da ne skriva da je zaljubljenica u Instagram i ovog puta je delimično obradila fotografiju jer je istu objavila i u crno-beloj formi.

 

 

Maja važi i za najbogatiju hrvatsku pevačicu. Naime, ona je imala veoma uspešnu 2022. godinu, jer su joj dve firme čija je vlasnica donele ogromnu milionsku zaradu. Tako je od njih ostvarila više od 770 miliona evra. Maja je vlasnica i direktorka firme "Morska diva".

Pomenuta firma ima jednog zaposlenog, a pevačica preko te firme vodi svoju muzičku karijeru. Njena druga firma se bavi prodajom kozmetičke linije u kojoj je suvlasnica sa suprugom Nenadom, a prošle godine je ostvarila više milionski promet (oko 275.000 eura), dok je firma ostvarila dobit od 30 hiljada evra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)