Moda

PEVAČICA SE OPREDELILA NA VEOMA SMEO POTEZ: Ponela haljinu sa najdubljim dekolteom, svima zastao dah! (FOTO)

Zavodljivo je pozirala za fotografisanje.

14.07.2024 09:50

PEVAČICA SE OPREDELILA NA VEOMA SMEO POTEZ: Ponela haljinu sa najdubljim dekolteom, svima zastao dah! (FOTO)
instagram-_milica_radjen

Pevačica Milica Rađen, supruga bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, prvi put se ostvarila u ulozi majke pre nešto više od godinu dana. Ona je retka srećnica koja je u rekordnom roku figuru dovela do savršenstva. Zavodljivu liniju pokazala je već tokom prošlog leta kada je brže-bolje objavila serijal fotografija u kupaćem kostimu, a ovog leta izgleda još bolje. 

Poslednja njena objava zapalila je društevne mreže, a mnogi komentarišu da je pevačica u svom najboljem izdanju. Milica se odlučila za haljinu uvek aktuelnog leopard dezena. Kreacija je imala veoma dubok dekolte koji je dosezao do struka, pa bi se za ovakvu toaletu usudile samo najhrabrije i najzgodnije dame. Haljina je bila popularnog modela, na preklop, imala je cela leđa otvorena pa je bilo nemoguće da se ispod ponese brushalter, dok je model išao tik uz telo sve do zemlje.

Rađenova je kompletan stajling zaokružila crnim kožnim sandalama visokih potpetica, a ponela je i crnu tašnu marke Yves Saint Laurent. Kosu je podelila na razdeljak pa vezala u nizak rep koji je dosezao do struka. Takođe se opredelila za manikir u crvenoj boji i šminku zemljanih tonova. Izgledala je veoma elegantno i atraktivno, a zauzela je i veoma koketnu pozu za fotografisanje.

Usledila je salva pohvala za pevačicin izgled.

- Ostani takva, takvi pobeđuju.

- Neverovatna žena.

- Vauuu, kakkva lepota.

- Izgledaš zapanjujuće.

- Najzgodnija.

- Nikad lepša!

- U svom najboljem izdanju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)