Zanimljivosti

NAJLEPŠA VODITELJKA U SRBIJI SE PRIBILA UZ SUPRUGA: Kosjerina izgleda kao devojčica, a haljinica jedva prikrila pozadinu

Nije oduševljena tropskim temperaturama.

13.07.2024 15:39

NAJLEPŠA VODITELJKA U SRBIJI SE PRIBILA UZ SUPRUGA: Kosjerina izgleda kao devojčica, a haljinica jedva prikrila pozadinu
Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerina (37) važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju svaku njenu objavu. Ona uglavnom objavljuje fotografije sa snimanja, pa je zaista retkost naići na bilo koji trag privatnosti na njenom Instagram nalogu gde je prati 133.000 ljudi. Međutim, i to se desilo. Naime, ona je objavila na storiju fotografiju iz lifta gde je pribijena uz supruga. 

Voditeljka je ponela haljinu dugih rukava i mini dužine koja je bila bele boje sa dezenom voća. Bujnu dugu kosu vezala je u pletenicu, dok je preko ramena ponela braon tašnu. Iako se približila kraju četvrte decenije, izgledala je kao devojčica, dok bi joj na građi pozavidela svaka.

- Nije što je vruće nego što je sparno - imala je ona jedino da poruči, dok je u pozadini išla numera Bili Ajdola "Hot in the city".

instagram-printscreen-dragana.kosjerina

Kosjerina sa suprugom u liftu

Budući da je ova objava podeljena u vidu priče na Instagramu, njeni fanovi su bili uskraćeni za komentarisanje. 

Poznato je da Dragana pleni pažnju, kako prirodnom lepotom, tako i manekenskom građom, bujnom dugom kosom, ali i krajnjom profesionalnošću. Ova zanosna brineta je zato jedan od glavnih razloga zašto su se mnogi muškarcu u Srbiji prikovali za male ekrane svake nedelje uveče kad ona vodi emisiju "Ja volim Srbiju", koja se emituje na Javnom servisu.

Pažnja nije opala ni posle njene nedavne udaje za stomatologa Bojana Perduva. Podsećamo, voditeljka i njen izabranik, odlučili su da svoju dugogodišnju ljubav krunišu brakom. To su i uradili pre nešto više od mesec dana u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, dok su dan kasnije upriličili i građansko venčanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)