Zanimljivosti

DRAGANA KOSJERINA SE PRISETILA DOLASKA NA RTS: Emotivno obraćanje nakon 10 godina rada, pokazala fotografiju

Voditeljka se prisetila kako je sve izgledalo pre deceniju kada je kročila na televiziju.

20.06.2024 22:00

DRAGANA KOSJERINA SE PRISETILA DOLASKA NA RTS: Emotivno obraćanje nakon 10 godina rada, pokazala fotografiju
Tanjug/Sava Radovanović

Voditeljka Dragana Kosjerina je srpska novinarka i voditeljka rođena 1987. godine. Karijeru je započela kao manekenka, a iz Sarajeva je došla u Beograd. Želela je da bude stomatolog, ali s obzirom na to da u tome nije uspela, završila je drugi fakultet. Nakon diplomiranja na Fakultetu za kulturu i medije fantastično se snalazi na medijskom nebu. Prvobitno ona se bavila sportskim akutlenostima, a onda je postala deo zabavnog programa RTS-a. Tokom godina dobro vladanje scenom postalo je njen zaštitni znak. Na RTS-u trenutno vodi kviz "Ja volim Srbiju" i emisiju "Luda noć". Na Pesmi Evrovizije bila je prezenter glasova Srbije više godina zaredom. Bila je čak i domaćin Beogradske hronike kada su njene koleginice bile na odmoru.

Prisetila se početaka

Emotivnom objavom na Instagramu voditeljka Dragana Kosjerina se prisetila početaka. Podelila je fotografiju i pokazala kako je izgledala pre 10 godina.

- Prošlo je tačno 10 godina od trenutka koji je zabeležen na drugoj slici. Bio je to poseban jun…
Ta devojka je usplahireno odskakutala na prvo fotografisanje povodom dolaska na veliki i važni RTS. Deceniju kasnije došla sam pod istu krošnju, da uhvatim ovaj momenat i sebi, neskromno, čestitam jubilej. Da se osvrnem, setim i ponovo osetim…Isto? Sve…Drugačije? Sve…- poručila je očigledno emotivna Kosjerina putem društvenih mreža.

Nakon njene objave mnogi su joj čestitali i poželeli da na isti način nastavi svoju besprekornu karijeru.

- Zaista, svetska, a naša, jedna jedina i neponovljiva.

- Čestitam od srca.

- Draga, čestitam ti do sada na postignutom uspehu, sigurna sam da su pred tobom veliki i važni uspesi. Profesionalac si u poslu kakav se sada retko sreće – poručili su joj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)