Telo

ISPLIVALA RETKA FOTOGRAFIJA IVE ŠTRLJIĆ: Skroz otkopčana košulja, ona zamišljena, a grudi na izvolte! (FOTO)

Glumica još jednom pokazala šta je čista umetnost.

24.07.2024 22:50

ISPLIVALA RETKA FOTOGRAFIJA IVE ŠTRLJIĆ: Skroz otkopčana košulja, ona zamišljena, a grudi na izvolte! (FOTO)
Instagram-printscreen-ivastrljicofficial

Glumica Iva Štrljić je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih lica na TV ekranima. Osim što ima zapažene uloge po kojima je publika pamti, glumica se još nečim izdvaja od svojih koleginica. U 45-oj godini izgleda poput svetske dive, a o njenom telu danas će mnogi govoriti i to sa razlogom.

Iva se tako ne libi da se uslika i potpuno obnažena, tako da je javnost nedavno počastila upravo takvim fotografijama. U pitanju su umetničke fotografije na kojima je glumica uslikana do pola naga. Na prvoj je prikazana u crno-beloj verziji, kako rukama pridržava gole grudi. Međutim, nedavna slika je izazvala još veću pažnju.

 

 

Naime, Iva je uslikana čini se sasvim spontano, iako je najverovatnije bilo profesionalno fotografisanje u pitanju. Ona je kompletno našminkana, ima prilično jaku šminku i frizuru, dok na sebi ima belu košulju koja je skroz raskopčana. 

Glumica je uhvaćena u trenutku gde deluje kao da je samo na tren zatvorila oči i uplovila u sasvim svoj unutrašnji svemir. Upravo to je i ona navela u opisu ove fotografije, budući da je fotograf uhvatio sam trenutak njenog večernjeg opuštanja.

- Veče. Mir. Misao - kratko stoji u opisu.

 

 

Ipak mnogima nije promaklo da je Ivina košulja svrgnuta sa ramena i raskopčana, a njene bujni grudi su uveliko u prvom planu. Iako je desna dojka prekrivena košuljom, leva nije, ali izgleda kao da glumici to nimalo nije zasmetalo prilikom objavljivanja fotografije. Takođe su i njeni fanovi, kojih broji blizu 55.000 uživali u prizoru. 

Usledila je salva pohvala za izgled i za umetnički dojam koji je fotografija uspešno dočarala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)