Zanimljivosti

SLAVNA "DOMAĆICA" PONOSNO ŠETA SVOJ CELULIT I STRIJE U BIKINIJU: Gazi 5. deceniju i nema komplekse! Ovo je prirodna žena

I Eva Longorija kao mnoge od nas, ima neke nesigurnosti kada je telo u pitanju, ali ih ponosno nosi.

19.07.2024 15:35

SLAVNA "DOMAĆICA" PONOSNO ŠETA SVOJ CELULIT I STRIJE U BIKINIJU: Gazi 5. deceniju i nema komplekse! Ovo je prirodna žena
Profimedia

Eva Longorija je jedna od poznatih žena koja se ne libi da pokaže svoje prirodno izdanje, bilo da je to lice bez šminke ili telo sa strijama i celulitom. Dok smo je često na društvenim mrežama viđali bez šminke, potpuno ogoljenu, mnogi su se pitali da li glumica izgleda zategnuto kada se skine i da li je poput većine žena?

Odogovor je - da. Ako je suditi prema novim paparaco fotografijama koje su se pojavile u javnosti, Eva je poput mnogih Srpkinja sasvim prirodna i opuštena žena koja ima iste "probleme i muke" na telu koji muče i sve nas.

Profimedia

Eva se nije sakrivala a dokazala je svojim fotografijama da je poput većina drugih žena

Ona je uslikana na odmoru na Marbelji gde uživa u čarima sunca u plavom bikiniju ponosno pokazujući javnosti svoje prirodno i neoperisano telo. Iako smo na nju navikli da je viđamo u sjajnim izdanjima i da je sve zategnuto, a skoro je pokazala da sa 49 godina savršeno nosi bikini, glumica se pojavila pred paparacima pokazavsi mali stomačić, celulit i strije i dokazavši time da ne robuje standardima lepote i da prihvata sebe baš onakvu kakva jeste.

Ona se od sunca zaštitila naočarama i šeširom, dok je uživala na plaži sa svojim suprugom Hozeom Antoniom Bastonom i njihovim sinom Santijagom. Eva je nosila u jednom trenutku i dugačku belu košulju dok je obilazila plažu a jednom pilikom je uhvaćena kako razgovara sa portorikanskim glumcem Amorijem Nolaskom.

Profimedia

Glumica je pokazala svoje prirodno telo ne sakrivajući se od paparaca

Da joj prija odmor sa porodicom, ona je pokazala igrajući se sa svojim sinom na plaži, dok je oko kamere uspelo u jednom trenutku da je uhvati i u strasnom poljupcu sa svojim suprugom.

Porodica ne krije da uživa na Marbelji gde su se preselili prošle godine iz Los Anđelsa. Eva i Hoze su kupili ogromnu vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila, a svoju vilu na Beverli Hilsu su stavili na prodaju i snizili njenu cenu sa 22, 8 na 18, 9 miliona dolara, prenosi Daily Mail.

Profimedia

Glumica je uslikana kako uživa sa sinom na plaži

Evi je život u Los Anđelesu postao previše užurban, a par smatra da njihovo dete treba da odrasta u mirnijem okruženju u prirodi daleko od holivudske "buke".

Zvezda serije "Očajne domaćice" (Desperate Housewives) u braku je sa svojim suprugom od 2016. godine i smatraju se jednim od najskalnijih holivudskih parova. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)