Zanimljivosti

NISU PROSLAVILI ZAJEDNO GODIŠNJICU BRAKA: Ali dok glumica blista u malenom šortsu, njemu su sve lađe potonule! (FOTO)

Razvod nikad nije bio izvesniji.

18.07.2024 21:20

NISU PROSLAVILI ZAJEDNO GODIŠNJICU BRAKA: Ali dok glumica blista u malenom šortsu, njemu su sve lađe potonule! (FOTO)
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glasine o razvodu pevačice Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka sve su glasnije, a oni ih postupcima samo dodatno rasplamsavaju. Njih dvoje su svoju podgrejanu ljubav ozvaničili pre dve godine i to 16. jula. Međutim, izgleda da se njihov brak suočava sa izazovima, budući da su drugu godišnjicu proveli odvojeno. 

Prodaju zajedničku vilu

Trebalo bi da je 16. jul posebna dan za ovaj par, ali se čini da su oboje imali važnija posla. Iako bi mnogi verovatno proslavili godišnjicu braka, pogotovo što je tek druga, Dženifer i Ben se, na opšte iznanađenje, tokom dana nisu ni videli. I dok je Dženifer uslikana u veselom izdanju dok po kraju u kojem živi vozi bicikl, Ben je bio sušta suprotnost. Njega su paparaci uslikali ispred kancelarije, a izraz lica je govorio da su mu sve lađe potonule.

 

 

Naime, priče o tome da se par rastaje nepune dve godine nakon venčanja krenule su malo pre nego što je Dženifer naprasno otkazala svoju svetsku turneju, a govorilo se da je glavni razlog te odluke to što se Ben, navodno, ponovo vratio alkoholu.

Ben izgleda nikad gore

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek nije dobrog raspoloženja

Popularna pevačica primećena je i kako šeta i kupuje u Hemptonu, Njujorku, noseći belu majicu i kratak šorts. Uživala je u šopingu i ručku sa svojim menadžerom, a ipak je nosila verenički prsten, koji simbolizuje brak sa Aflekom, kako piše People.

Podsećamo, da je poznati par prošle nedelje odlučio da javno stavi na prodaju svoju kuću u Beverli Hilsu. Iako nijedno od njih nije komentarisalo stanje njihovog odnosa, izvor blizak paru je izjavio da trenutno nemaju zajedničke planove za leto i da su fokusirani na posao, dok ni ne žive zajedno.

 

Benova ćerka se i dalje druži sa Džej Lo

Dok se Dženifer zabavlja na istočnoj obali, Ben je uglavnom u Kaliforniji zbog snimanja filma "The Accountant 2". Iako je snimanje završeno, on je i dalje ostao na zapadu, nedavno odlučivši da proslavi Dan nezavisnosti u Los Anđelesu. Međutim, njegova ćerka Vajolet primećena je na istočnoj obali, i to kako uživa u šetnji ni manje ni više, već sa maćehi Džej Lo. Deca oba para, navodno pošto su jedva prebrodila razvode roditelja, ne žele da se sada i Ben i Dženifer tako brzo razvedu.

 

 

BONUS  VIDEO:

Komentari (0)