Lifestyle

BEN AFLEK POKRENUO TREND! Glumac zaludeo svet, kopiraju ga milioni, umešana i Dženifer

U njemu su našli inspiraciju.

11.07.2024 13:12

BEN AFLEK POKRENUO TREND! Glumac zaludeo svet, kopiraju ga milioni, umešana i Dženifer
MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printscreen/Tik Tok/lecoffeeconnoisseur

Novi trend uzdrmaće svet ovog leta, a najveći uticaj na isti imao je glumac Ben Aflek! Da podsetimo, on je od skoro u centru pažnje zbog odnosa sa još uvek sadašnjom suprugom Dženifer Lopez, jer mnogi tvrde da ni njima ne cvetaju ruže, te da je razvod na pomolu. Ovaj viralni trend podrazumeva stil i opuštenu odevnu kombinaciju, ali i izraženu zabrinutost na licu, i to zahvaljujući njegovoj supruzi Dženifer Lopez.

Ben Aflek ima jak uticaj

Utisak koji glumac ostavlja je jednostavan, ali zapažen, a čini se da posebno utiče na mlađe generacije širom sveta. Poziva ljubitelje slavnog glumca da neguju opušten stil i da imitiraju šik zvezde "Big Daddy" sa širokim majicama i košarkaškim šortsevima.

SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek pokrenuo trend

Međutim, za one sa malo sofisticiranijim ukusom su vintage majice, opuštene farmerke i kofein, sada je u modi "Gone Girl" izgled vođe, koji nije toliko blistav.

Privlačnost ovakvog stila

Čini se da bolna iskustva iz Aflekove nestabilne veze dodatno doprinose privlačnosti njegovog skromnog modnog izraza. Ljubitelji mode širom SAD-a otkrivaju svoje planove za "Ben Aflek leto" putem TikTok videa, ističući da su pod stresom dok piju omiljenu hladnu kafu.

Međutim, ljubitelji mode sa sklonostima ka nekonvencionalnom biraju da ne prate stil Bena Afleka. Umesto toga, inspiraciju pronalaze u nonšalantnom šarmu Džeka Nikolsona. Obožavaoci ovog 87-godišnjeg glumca  ističu njegov opušteni stil kao ideal za leto, tvrdeći da je to "Džek Nikolson leto ili ništa".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)