Zanimljivosti

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA BOGINJA HOLIVUDA, BILA JE KAO I SVE MI: Glumicu ne prepoznajemo na slici, kao druga žena (FOTO)

Imala je prelepu smeđu kosu i negovala je prirodan izgled.

19.07.2024 10:45

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA BOGINJA HOLIVUDA, BILA JE KAO I SVE MI: Glumicu ne prepoznajemo na slici, kao druga žena (FOTO)
Profimedia

Zavodila je sve holivudske frajere, pred njom su padali mnogi muškarci i smatrali su je jednom od najfatalnijih žena. Iako su svi muškarci mogli biti njeni, glumica Merilin Monro nije imala mnogo sreće u ljubavi.

U vreme svoje popularnosti, sve devojke su želele da izgledaju poput nje, plave, lepe i zgodne sa oblinama i senzualne - kakva je bila i ona. Niko nije mogao da ostane imun na njeno prelepo porcelansko lice koje su krasile uvek našminkane usne, a platinasta kosa i lokne bile su njen zaštitni znak.

Iako su mnogi upoznali takvu Merilin u to vreme, a druge generacije kasnije saznali za nju kao fatalnu plavušu i ona je zapravo bila poput drugih ljudi obična devojka koja je imala svoje početke.

Pre nego je postala prava Merilin koja je punila bioskope, ona je umesto plave prepoznatljive kose imala smeđu kosu. Norma Džin kako je njeno pravo ime, bila je oduvek brineta i negovala je prirodan izgled. Portret slavne glumice i modela sa smeđom kosom, pojavio se na Fejsbuku na stranici "Hollywood Access".

Bila je po mnogima "devojka iz komšiluka"

Iako tada nije znala za crveni karmin i jaku šminku, što će kasnije postati njen imidž kao i ofarbanu platinastu kosu, Merilin je jednako lepa dok pozira sa zagonetnim smeškom. Na sebi od šminke ima samo maskaru i sjaj na usnama. 

Mnogi su bili oduševljeni njenom tadašnjom pojavom, složivši se da je bila mnogo lepša bez šminke i plastičnih operacija koje ja navodno kako kažu uradila.

- Ona nije brineta, njena prirodna kosa je svetlocrvena.

- Bila je toliko lepa, pre plastičnih operacija.

- Oduvek sam je zamišljao kao vrlo ljupku osobu.

- Trebalo je da ostavi kosu u toj boji.

- Kakva prirodna lepota - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da glumica nije trebalo da menja ni svoje ime niti svoj izgled jer je bila posebna onakva kakva je bila i pre svoje slave. 

Iako je mnogima ova Merilin bila posebno lepa, mnogi su se složili da su je ipak više voleli kao fatalnu plavušu jer je imala ekscentričan stil koji je odskakao od tog vremena, kojim je pokazala svoju autentičnost i svoju lepotu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)