Zanimljivosti

BIO JE SLOBODAN I VESEO, A SAD JE PROPAO NAČISTO: Poslušao Megan i popljuvao porodicu, a ona ga je uništila još više!

Nema ni traga ni glasa onom nestašnom princu Hariju.

15.07.2024 11:33

BIO JE SLOBODAN I VESEO, A SAD JE PROPAO NAČISTO: Poslušao Megan i popljuvao porodicu, a ona ga je uništila još više!
Kola SULAIMON/AFP/Profimedia

Princa Harija mnogi pamte kao nestašnog dečaka koji je voleo da se šali, a kao momak je bio redovan gost na mnogim zabavama i druženjima. Hari je bio jedan od najpopulrnijih članova kraljevske porodice ističe i prema rečima kraljevskog dopisnika sare Hjuston, bio je mnogo drugačiji pre ulaska u brak sa Megan Markl. Gostujući u popularnoj emisiji Royal Exclusive kraljevski stručnjak je dala zapažanja vezano za Harija.

Ona navodi kako je Hari shvatio da mu se odnos sa porodicom pogoršava nakon objavljivanja svojih memoara "Rezervni" (Spare) i Netfliksove dokumentarne serije. Nakon odlaska sa kraljevskog dvora, Vojvoda od Saseksa je pre četiri godine izneo niz optužbi na račun brata Vilijama i šire porodice, navodi The Sun.

Tanjug/AP

Niz Harijevih optužbi na račun svog brata navodno su stvorili veliki jaz u porodici

- Princ Hari je bio jedan od najpopularnijih članova kraljevske porodice zbog svoje sposobnosti da se poveže sa ljudima i on im je zaista bio blizak. Viđali smo naslove o "Partijskom princu" i slično, to je bio deo njegovog šarma i sposobnosti da komunicira sa ljudima. Imao je tu moć koju drugi nisu imali, a to je da dopre do ljudi poput njegove majke - kaže Hjuston.

Ona se osvrnula na njen odlazak sa princom u Lestoto 2008. godine istakavši kako je tada bio oslobođen svih ograničenja u plalati i da je bio okružen kolegama iz vojske, dok su gradili centar za decu sa invaliditetom u Africi.

- Radio je sa decom - to je sve što mu je donosilo radost. Bio je slobodan, bio je živ - dodaje ona.

Sara je istakla da su Hari i Megan mogli da igraju "ključnu ulogu" posebno sa nekoliko starijih članova porodice, koji se povlače iz javnog života usred ozbiljne bolesti, navodi The Sun.

Hjuston je rekla kako je tužno gledati sve te promene u kraljevskoj porodici koje su donele nered.

Osvrnuvši se na predstojeću letnju pauzu u Balmoralu, novinar Sun-a je pitao kraljevskog stručnjaka da li će i on dobiti pozivnicu. Ističući " da su kraljeva vrata uvek otvorena" ona je rekla kako nije obaveštena da je poslata pozivnica Saseksovima, ali da bi kralju teško palo da odbije.

- On ne želi distancu sa svojim sinom i unucima. Lilibet je video jednom, Arčija svega nekoliko puta. Geografija naravno igra ulogu jer nećemo videti kralja kako leti avionom u Kaliforniju da bi ih video - ističe ona.

Sara smatra da bi napeta situacija koja postoji između Vilijama i Kejt i Saseksovih mogla doprineti novom stresu. Situacija je dodatno komplikovana jer je Kejt bila na lečenju od raka. Ona napominje da ne vidi da će se taj odnos poboljšati skoro, ali da je u interesu da održavaju mir tokom princezinog oporavka. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)