Zanimljivosti

KEJT MIDLTON SE NADA DA ĆE JOJ OVO POMOĆI U BORBI PROTIV RAKA: "Znam da ima moć da podrži našu dobrobit!" (FOTO)

Priroda kao izvor zdravlja.

18.07.2024 18:30

KEJT MIDLTON SE NADA DA ĆE JOJ OVO POMOĆI U BORBI PROTIV RAKA: "Znam da ima moć da podrži našu dobrobit!" (FOTO)
Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Princeza Kejt Midlton nedavno je mnoge ganula do suza kada se pojavila na Vimbldonu. Imala je emotivnu dobrodošlicu na teren nakon što ju je publika dočekala uz gromoglasan aplauz i to stojeći. Ona je potom dodelila pehar pobedniku Vimbldona. Mnogi su bili oduševljeni što su je videli. Aplauz kojim su je podržali kod Kejt izazvao pomešane emocije, a snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži X pokazuje da je jedva uspevala da zadrži suze.

Ovoga puta ona je podelila novu izjavu u kojoj hvali moć prirode u podržavanju “dobrobiti”, dok nastavlja lečenje od raka. Kejt je u seriji Instagram priča izrazila svoju podršku Prirodnjačkom muzeju, koji je otvorio nove vrtove.

- Veoma podržavam posvećenost Muzeja da stvori poseban prostor koji podstiče ljude svih uzrasta da se ponovo povežu sa prirodom i saznaju više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svet - napisala je ona.

instagram-princeandprincessofwales

Objava Kejt Midlton

U vidu druge priče dodala je kako dobrobiti od prirode mogu biti blagotvorne i brojne.

- Znam da priroda ima moć da podrži naš razvoj i dobrobit, kako donoseći nam radost, tako i pomažući da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi biti inspirativni i transformativni za hiljade ljudi koji ih posete - napisala je princeza.

instagram-princeandprincessofwales

Objava Kejt Midlton

Podsećamo, Kejt je u martu objavila u veoma emotivnom video snimku da boluje od raka, samo nekoliko nedelja nakon što je njen tast, kralj Čarls III, dobio istu dijagnozu. Princ Vilijam je bio sve do Vaskrsa odsutan sa kraljevskih dužnosti da bi pružio podršku svojoj supruzi i njihovoj deci, princu Džordžu, princezi Šarloti i princu Luju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)