Zanimljivosti

KEJT MIDLTON GRCALA NA VIMBLDONU - EMOTIVAN MOMENAT SVIMA PROMAKAO: Tiho zaplakala, nećete ostati imuni (VIDEO)

Slomila se pred svima.

17.07.2024 09:35

KEJT MIDLTON GRCALA NA VIMBLDONU - EMOTIVAN MOMENAT SVIMA PROMAKAO: Tiho zaplakala, nećete ostati imuni (VIDEO)
Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Princeza od Velsa imala je emotivnu dobrodošlicu na teren Vimbldona nakon što je publika dočekala uz gromoglasan aplauz i to stojeći.

Kejt je zapanjila u ljubičastoj haljini dok je stigla u arenu sa princezom Šarlot (9) i njenom sestrom Pipom Midlton – što je označilo njeno drugo pojavljivanje u javnosti nakon vesti da joj je dijagnostifikovan rak. Princeza se pojavila dobrog raspoloženja dok je pozdravila publiku i uočena je kako razgovara sa sportskim zvezdama, uključujući Emu Raducanu. Kejt Midlton je takođe mahnula publici.

Ona je potom dodelila pehar pobedniku Vimbldona. Mnogi su bili oduševljeni što su je videli. Aplauz kojim su je podržali kod Kejt izazvao pomešane emocije, a snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži X pokazuje da je jedva uspevala da zadrži suze. Iako je Kejt poznata po svojoj elegantnosti i staloženosti u javnosti, ovaj snimak je pokazao da i članovi kraljevske porodice prolaze kroz teške trenutke. Njena potreba da zadrži prisebnost jasno je ukazala na značaj podrške koju je dobila od okupljenih ljudi.

Kejt je prisustvovala finalu u Kraljevskoj loži, koju posećuju slavne osobe i članovi kraljevske porodice. Uobičajeno je mesto za Vilijama i Kejt, koji se mogu pohvaliti najboljim pozicijama kao i uvek. 

Da podsetimo, u martu je Kejt objavila u veoma emotivnom video snimku da boluje od raka, samo nekoliko nedelja nakon što je njen tast, kralj Čarls, dobio istu dijagnozu. Princ Vilijam je bio sve do Vaskrsa odsutan sa kraljevskih dužnosti da bi pružio podršku svojoj supruzi i njihovoj deci, princu Džordžu, princezi Šarloti i princu Luju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)