Moda

DRAGANA MIĆALOVIĆ U HALJINI DEKOLTEA DO PUPKA I GOLIH LEĐA: Ovako to nosi prava dama! (VIDEO)

Zeleno je definitivno njena boja.

24.07.2024 20:40

DRAGANA MIĆALOVIĆ U HALJINI DEKOLTEA DO PUPKA I GOLIH LEĐA: Ovako to nosi prava dama! (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović je vremenom stekla veliki broj fanova na društvenim mrežama, koji pomno prate svaki njen korak. Svaka njena nova objava tako izaziva veliko interesovanje. Naime, odavno je poznato da glumica prosto obožava leto i more, a uz visoke temperature dolazi i do oskudnijeg oblačenja, što je njenih 358.000 pratilaca jedva dočekalo.

Dragana se opredelila za svetlozelenu svilenu haljinu, koja je odmah osvojila srca svih dama. Kreacija je i te kako laskala glumičinoj besprekornoj građi, pa je tako otkrivala cela leđa, dok je i spreda išao dekolte “do pupka”. Sama haljina je takva da ne dozvoljava nošenje brushaltera, pa ga lepa Gaga nije ni ponela. Budući da je poznato da glumica ima manekensku građu, to na njoj nimalo nije izgledalo provokativno, već je samo dodatno istaklo njenu lepotu.

Kreacija je dosezala tik do zemlje, a od struka se širila u A-kroj. Glumica je uz nju ponela krem espadrile, dok je kompletan stajling zaokružila diskretnim nakitom i naočarima za sunce zanimljvog okvira, dok je kosu pokupila u pletenicu.

 

 

Njeni fanovi nisu štedeli na rečima hvale, pa je tako u rekrdnom roku usledilo blizu 6.000 sviđanja.

- Sijaš kao svaki dan obasjan suncem.

- Divna kao i uvek! Obasjava svojom lepotom! Najlepša naša! Ponos!

- Predivno ti stoji zeleno.

- Zeleno volim te.

- Lepotica naša.

- Prava damica!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)