Telo

MARIJA VELJKOVIĆ ZABLISTALA U PLAVOJ HALJINI NAJDUBLJEG DEKOLTEA: Grmi kako izgleda, a hejterima zapušila usta! (FOTO)

Ima li ko zgodniji od nje?

23.07.2024 22:15

MARIJA VELJKOVIĆ ZABLISTALA U PLAVOJ HALJINI NAJDUBLJEG DEKOLTEA: Grmi kako izgleda, a hejterima zapušila usta! (FOTO)
instagram-printscreen-mare.veljkovic

Voditeljka Marija Veljković (44) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ovog puta ona je objavila fotografiju sa odmora, koji provodi sa partnerom, glumcem Rastkom Jankovićem u Grčkoj. Objava je u trenu zapalia Instagram, a razlog za to je lepa voditeljka. 

Marija je, čini se, obukla najatraktivniju haljinu. Zapanjujuće je da ona sredinom pete decenije i posle troje dece ima telo od kog mnogima zastaje dah. Preplanula voditeljka se opredelila za plavu haljinu veoma smelog dekoltea i to bez brushaltera, za šta bi se opredelile samo najhrabrije dame. 

Haljina se vezivala oko vrata, bukvalno imala dekolte do pupka, poput onih koje bi ponela latino diva Dženifer Lopez. Kreacija je jedva prekrivala grudi, pratila liniju tela i spuštala se do zemlje. Marija je pozirala držeći jednu ruku na boku, nonšalantno vezane kose i sa naočarima za sunce, dok je ambijent na fotografiji upotpunjen cvećem koje mnoge žene priželjkuju, a koje izgleda uspeva samo u Grčkoj.

 

 

Fotografija poput razglednice naišla je na slavu pohvala od strane Marijinih fanova.

- Cvetnaaaaa - poručila joj je glumica Danica Maksimović.

- O, cvete moj!

- Lepa, divna naša Mara! Prijatan odmor.

- Marija u plavom, predivna.

- Prelepi anđeo. 

Na moru je sve dozvoljeno i mnoge dame javne scene pokazuju mnogo više od Veljkovićke, pa ipak ova fotografija naišla je na podeljena mišljenja. Tako je jedna gospođa, bez imalo obzira njoj poručila: "Pogubi se ti ženo skroz!" Voditeljka joj je duhovito odgovorila: "Šaljem ja Vama poljupce. Neka ste rekli."

 

 

Izgleda da je romansa koju je lepa Marija posle razvoda otpočela sa Rastkom mnogima trn u oku. Ona pak sa tim nema nikakakvih problema, te redovno objavljuje snimke na kojima se vidi koliko iskreno uživa u ljubavi sa glumcem.

- Čuvajte to od javnosti...ljudi su zli...pokvariće … - imali su samo da joj poruče pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)