Moda

VODITELJKA I USRED ITALIJE MAMI SVE POGLEDE: Bez brushaltera, a elegantnija nego ikada, svi se okreću za njom! (VIDEO)

Njen garderober bi poželela svaka.

21.07.2024 21:20

VODITELJKA I USRED ITALIJE MAMI SVE POGLEDE: Bez brushaltera, a elegantnija nego ikada, svi se okreću za njom! (VIDEO)
instagram-printscreen-minjamiletic

Minja Miletić (43), poznata novinarka sa višedecenijskim iskustvom na malim ekranima, važi za krajnje profesionalnu damu, a redovno svojim modnim izdanjima zadaje “domaći zadatak” drugima. Tako je bilo i ovog puta. Još jednom je pokazala šta obući na +40 u šetnji, a pritom izgledati otmeno i profesionalno.

Novinarka je otišla na dugoočekivani odmor, a izgleda da je odabir destinacije pao na Italiju, te je današnji dan provela u Firenci. U masi turista koji se vide pored nje na fotografijama, a koji su svi u sportskim šortsevima i garderobi kao za plažu, istakla se vitka plavuša sa autentičnim manjim slamnatim šeširom i velikim naočarima za sunce.

Minja je ponela crnu svilenu dugu haljinu koja je bila prilično svedena, a opet izgledala veoma elegantno. Bila je na tanke bretele, blago pratila liniju tela, a dosezala je dužinu do upola listova. Voditeljka ju je veoma glamurozno ponela bez brushaltera, dok je ponela meleni beli kaiš u struku, a stajling je zaokružila belim kožnim ravnim papučama, belom tašnom i belim satom i zlatnim nakitom.

 

 

- Firenca - kratko je napisala ona uz dodatak haštaga odmor, srećni trenuci.

Ovom stajlingu ništa nije imalo ni da se doda, niti oduzme. Mmogi su se složili da je naša Minja u Firenci slika i prilika nekadašnje Grejs Keli. 

- Vau, lep provod i prijatan odmor.

- Neverovatna!

- Ovo je prava dama.

- Uvek prefinjena i sa stilom.

- Retka žena.

 

 

Minja je dan ranije bila u Sijeni, a za tu priliku se opredelila za krem haljinu od lana, koja se vezivala oko vrata, dosezala do zemlje, dok je imala cela leđa otvorena. Mnoge dame su istakle kako bi rado okupirale Minjin garderober.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)