Telo

SRPSKA VODITELJKA POKAZALA IZAZOVNU FIGURU: Struk kao kod Kardašijanki, sebe nazvala lavicom (FOTO)

Nikada bolje nije izgledala.

17.07.2024 19:15

SRPSKA VODITELJKA POKAZALA IZAZOVNU FIGURU: Struk kao kod Kardašijanki, sebe nazvala lavicom (FOTO)
instagram/printscreen/marija.egelja

Voditeljka Marija Egelja krasi ružičastu televiziju godinama. Vodi vremensku prognozu, uspešna je na poslu, a na privatnom polju takođe joj cvetaju ruže. Povremeno odmara na Zlatiboru gde porodično razvija biznis sa suprugom, ali i na drugim mestima. Očigledno, za nju nema odmora bez mora, zato se Marija uputila sa suprugom i sinom. Voditeljka je udata za biznismena, a nekadašnjeg fudbalera Aleksandra Dabića.

Iako odmor iskorišćava da napuni baterije, ona takođe voli i da slika što joj je i u opisu posla. Izgleda lepo i atraktivno, pa zašto da ne?

Mnoge bi se plašile da obuku belo jer veruju da ta boja "širi", ali ne i Egelja. Ona je ponela usku belu haljinicu, a ono što možemo da primetimo je da izgleda nikada bolje. Struk kao da se i nije porodila, zategnuta i preplanula, pokazala je svoj maksimum. Preko haljine imala je bež košulju koju je zavezala na struku. Ispozirala je za društvene mreže i ponovo očarala sve ljude koji je prate. Citirala je pevačicu Jelenu Rozgu:

- Tako nežna, a jaka, jaka, za tri kažeš, nisi ti laka, enigma si mi..uzmi lutku na koncu a ne ženu ko ja, ja sam po mome ocu lavica..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Očigledno, voditeljka još jednom želi svima da naglasi da je borbena i da nikada ne odustaje.

Da podsetimo, voditeljka je pre sadašnjeg partnera bila u vezi sa 16 godina starijim trenerom za kog je bila verena, a u pitanju je Ljubiša Ranković. Ljubav se završila raskidom što je uspevala jedno vreme da sakrije od medija, ali i informaciju da ima novog izabranika za kog se kasnije udala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)