Telo

IRINA VUKOTIĆ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A DVE GODINE JE DELE DO 50-TE: Grmi u bikiniju na egzotičnoj destinaciji! (FOTO)

Uživa u dugoočekivanom odmoru.

21.07.2024 16:00

IRINA VUKOTIĆ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A DVE GODINE JE DELE DO 50-TE: Grmi u bikiniju na egzotičnoj destinaciji! (FOTO)
instagram-printscreen-irinavukotic

Voditeljka Irina Vukotić (48) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Posle napornog rada, otišla je na dugoočekivani odmor. Izgleda da je jedan deo provela u Italiji, a nedavno je objavila fotografije sa Sejšela. Mnoge je oduševio odabir Sicilije, a pogotovo trenutne egzotične destinacije gde voditeljka maksimalno uživa.

Ma koliko delovalo čudno da za svega par godina zvanično ulazi u šestu deceniju, Irina i dalje izgleda kao davdesetogodišnjakinja. To je dokazala i ovog puta. Uslikala se na ljuljašci tik iznad vode, dok je na sebi imala malenu haljinu. Kreacija je imala dubok dekolte, a bila je prilično krataka, pa su do izražaja došle Vukotićkine zgodne noge. Nosila je naočare za sunce i slamnati šešir, dok ju je krasio blistavi osmeh i čini se da nikada nije izgledala lepše.

 

 

Nedavna fotografija ponovo je pobrala sve simpatije. Irina je pizirala tik uz obalu dok su joj blagi talasi kvasili stopala. Na sebi je imala prilično kratak teksas šorts i gornji beli deo bikinija, dok je ponovo nosila slamanti šeširić i naočare. 

Komentari su usledili istog trena.

-Kao devojčica.

- Najjača od trenutka od kad se pojavila.

- Grmiš Iri!

- Bravo, uživaj damo.

- To je ta žena , neodoljiva i harizmatična.

- Slatkice, lepotice, zaslužila si, uživaj!

 

 

Podsećamo, iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i mami pažnju gledalaca. Pokazala je da ume da se igra modom i da izabere stajling koji će izazvati pažnju javnosti. To jasno pokazuje da se oseća samouvereno i udobno u sopstvenoj koži i da se ne libi da to i pokaže. Nedavno je karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde vodi Jutarnji program. Budući da uvek ustaje u cik zore, odmor joj i te kako prija, što se vidi po osmesima na svim fotografijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)