VIP saveti

NATAŠA BEKVALAC SA ŠMINKOM I U HALJINI, MOKRA U BAZENU: Objasnila zašto je baš ona crna ovca u porodici! (FOTO)

"Nastavite da sijate, ma koliko drugima vaš sjaj boo oči!"

17.07.2024 16:06

NATAŠA BEKVALAC SA ŠMINKOM I U HALJINI, MOKRA U BAZENU: Objasnila zašto je baš ona crna ovca u porodici! (FOTO)
instagram

Pevačica Nataša Bekvalac (43) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Budući da je neko ko na nastupima daje sve od sebe i veoma je bliska sa fanovima, odlučila je da napravi kraću pauzu kako bi napunila baterije. Nije tajna da Nata obožava egzotične destinacije, a društvo joj uglavnom pravi sestra Kristina.

Iako su Nataša i Kristina veoma bliske, Bekvalčeve imaju i najstariju sestru Draganu. Nataša se ipak u celoj porodičnoj situaciji oseća kao "crna ovca", te je na svom Instagram nalogu to podrobnije objasnila. Opis je usledio uz fotografiju na kojoj je ona u bazenu i to u haljini leopard dezena. 

Kreacija je u vidu dugih rukava i tik uz telo, dok su cela leđa otvorena. Nataša je ušla u bazen i pokvasila se kompletno našminkana, dok joj je mokra kosa padala duž leđa.

 

 

- Da li su vam nekada vaši rekli da ste crna ovca u porodici? Crna ovca je u porodici onaj koji odstupa od imidža porodice, ko se ponaša drugačije od pravila i normi koje važe u porodici. Crna ovca svesna porodične disfunkcionalnost i toksičnosti, koje kada to naglas govori, postavlja svoje granice upućuje na pravu istinu i realnost biva odbačeno, uvređeno i često osramoćeno od roditelja.

Crna ovca kako bi došla do suštine disfunkcije počinje da proučava porodičnu genezu i shvata da se situacija i odnosi prenosi sa generacije na generaciju i ona počinje da prekida nefunkcionalne obrasce i uverenja u okviru na iste.

Crna ovca je prva u genetskom nizu koja počinje da radi stvari drugačije, pravi drugačije izbore, započinje rad na sebi, bavi se svojim traumama, blokadama, zanima se za teme koje su neobične za ostale članove porodice, okreće se spiritualnoj praksi, pronalazi svoju autenticlčnost i govori NE svemu u čemu vidi disfunkciju. Dete koje je crna ovca je pokretač promene. Ako ste se pronašli u ovomo što sam danas podelila sa vama, ovo je važno da čujete i da znate.

NIJE PROBLEM U VAMA. NISTE VI PROBLEM. NIKADA NIJE BILO DO VAS. NASTAVITE DA SIJATE SVOJIM AUTENTIČNIM SJAJEM, MA KOLIKO DRUGIMA ( MAKAR ONI BILI I ČLANOVI PORODICE ) VAŠ SJAJ IŠAO U OČI. Volim vas baš takve kakvi jeste - istakla je ona.

Objava je naišla na salvu pohvala i dobila u rekrodnom roku 17.000 sviđanja.

- Zagrljaj - poručila joj je pevačica Aleksandra Radović.

- Toliko istinito - odgovorila je voditeljka Danijela Dimitrovka.

- Ta sam - poručila joj je državna sekretarka Milena Popović.

Voditeljka Aleksandra Jeftanović joj je poslala gomilu srca, dok su je podržale i mnoge druge poznate dame, poput pevačica Nine Badrić, Konstrakte, Tanje Savić, Mie Borisavljević, glumica Slobode Mićalović, Tamare Dragičević, voditeljki Snežane Dakić, Sanje Marinković i mnogih drugih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)