Telo

MAJKA DVOJE DECE IMA LINIJU NA KOJOJ BI JOJ POZAVIDELA SVAKA: Crni kupaći istako sve adute, grudi u prvom planu! (FOTO)

Prirodan izgled ipak najbolji.

27.07.2024 23:30

MAJKA DVOJE DECE IMA LINIJU NA KOJOJ BI JOJ POZAVIDELA SVAKA: Crni kupaći istako sve adute, grudi u prvom planu! (FOTO)
ATA images

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Nedavno je objavila selfi gde se uslikala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu. Jednostavno i elegantno pozirala je u kupaćem koji je otkrivao njenu manekensku građu. Kosu je podigla, a pogled sakrila iza naočara za sunce. 

Sam kupaći bio je zatvoren u predelu grudi, ali je zato Emina objavila još jedan selfi na kome su se jasno ocrtavale njene bujne grudi, kao i struk koji je ceo bio otvoren. Malo ko bi ipak rekao da je ona majka dvoje dece i da je uveliko u petoj deceniji, budući da izgleda duplo mlađe.

 

 

Komentari na Instagramu su to i potvrdili, dok je za svega nekoliko sati usledilo više od 5.000 sviđanja.

- Izgleda da Emini u životu trenutno sve ide kako treba.

- Kakvo telo!

- Graciozna kao srna.

- Izgleda kao labud.

- Kako si lepa žena to je neverovatno.

- Lolita u pravom smislu reči. 

 

 

Podsećamo, njena poslednja numera "Zidovi" je postala veliki hit, a upravo u tom spotu je pevačica prikazana u veoma prirodnom izdanju, maltene bez šminke i sa loknastom kosom srednje dužine, te su mnogi komentarisali da izgleda kao tinejdžerka. Emina je nastavila da neguje mladalački, a pre svega prirodan izgled, budući da joj to najbolje stoji. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)