Moda

DA LI JE OVO NAJBOLJI STAJLING ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ruža oko vrata, a gornji i donji šlic se spojili, ŽIVA VATRA (VIDEO)

Budva na nogama kao nikad pre!

25.07.2024 21:05

DA LI JE OVO NAJBOLJI STAJLING ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ruža oko vrata, a gornji i donji šlic se spojili, ŽIVA VATRA (VIDEO)
Instagram/aleksandraprijovic

Pevačica Aleksendra Prijović vredno nastupa tokom celog leta, a čini se da se za njen nastup uvek traži karta više. Ona kako glasom, stasom, tako i stajlinzima daje sve od sebe, dok se ceo njen bjuti tim trudi da ona izgleda na nivou zadatka. Tačnije, da izgleda kao trenutno najbolja i najtraženija pevačica na ovim prostorima, ali i šire.

Nedavna haljina koju je ponela na nastupu u Budvi, Crnoj Gori, pobrala je brojne simpatije. Aleksandra je usnimljena u njoj u hodniku tik pred nastup, a kada je stala pred publiku, gromoglasni aplauzi su je dočekali. 

Kreacija je bila u popularnoj pink boji, imala je dijagonalno jedan dug rukav i na suprotnom boku veoma dubok šlic koji je otrkivao celu golu nogu. Suprotna ruka bila je bez rukava, dok je dijagonalno, na toj strani pink lepršava kreacija padala tik do zemlje.

 

 

Haljina je imala jedan rukav, dok se drugi pridržavao tananom bretelom, a materijal je unakrsno padao otrivajući bujan dekolte. Primetno je da iako nije imala brushlater, sve je bilo "na nivou". Detalj u vidu ruže cele od cirkona spajao je haljinu oko vrata, dok je identična ruža držala i materijal od kog je sledio dubok, smeo šlic

Kosu je podigla u visok rep, dok joj je dužina dosezala do struka, usledila je ne toliko jaka šminka, već suptilnija koja joj je najviše istakla oči i samo pojačala njenu prirodnu lepotu. Od nakita je ponela narukvicu, dok je odabir obuće pao na sandale od cirkona visokih potpetica.

 

 

Pevačica je objavila snimak u vidu kraće retrospektive poslednjeg nastupa u Budvi, a objava je dobila čak blizu 30.000 sviđanja samo na Instagramu.

- Ne znam ko edituje aftermovie svakog tvog nastupa, ali čovek je "fakultet" i obožavam njegove tranzicije, sinhronizacije i sve kako radi.

- Ali tvoji autfiti na ama baš svakom nastupu kidaju!

- Uvek najbolje stajlinge imaš zaista!

- Ostavljaš bez daha!

- Razvalila na nastupu!

- Zaljubljena sam u tu haljinu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)