Moda

TAMARA VUČIĆ OČARALA AFRIKU: Elegantna i na nivou, oduševila je stajlinzima, dočekana kao kraljica! (FOTO)

Mnogi su joj poručili da češće treba da posećuje prijateljske zemlje.

23.07.2024 17:15

TAMARA VUČIĆ OČARALA AFRIKU: Elegantna i na nivou, oduševila je stajlinzima, dočekana kao kraljica! (FOTO)
M.K./ATAImages

Supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić, nalazi se u višednevnoj poseti afričkim zemljama Demokratskoj Republici Kongo, Esvatiniju i Zimbabveu. Za prvu damu Srbije priređen je svečani doček, koji ju je ostavio bez teksta u najpozitivnijem smislu reči. Prva dama Konga ju je sačekala na aerodromu i to ni više ni manje, već uz tradicionalni nacionalni ples i sa lokalnim poklonima. Ovo je, po rečima domaćina, prva poseta jedne prve dame iz Evrope toj zemlji, te za njih ima istorijski značaj.

Tamara se za ovu retku priliku opredelila za elegantan komplet u vidu svilenih belih, zvonastih pantalona i bele košulje kratkih rukava, dok je preko svega imala beli satenski prsluk. Nisu izostale ni bele salonke visokih postpetica, dok je od šminke dominirao crveni karmin. Najoriginalnija od svega bila je unikatna tašnica koju je ponela. Puštene kose, naša prva dama je đuskala uz zvuke afričke muzike. 

Upriličena je specijala večera, a posebno iznenađenje večeri bilo je izvođenje numera “Tamo daleko” i “Ovo je Srbija”, koju je tamošnji bend otpevao u čast naše uvažene gošće. Vučićeva se za večernju priliku opredelila za crvenu haljinu. Kreacija je bila zatvorena, dugih rukava, dok se lepršavo spuštala u A-kroj, a imala je povez iste boje oko struka. Tamara je uz njih obula druge salonke visokih potpetica u beloj boji.

 

- Bila mi je čast da se sretnem sa predsednikom Demokratske Republike Kongo, Feliksom Čisekedijem, i razgovaram o bilateralnim odnosima Republike Srbije i Demokratske Republike Kongo. Zahvalila sam na izvanrednom gostoprimstvu i posebno na podršci našim interesima u međunarodnim organizacijama - istakla je Tamara na svom Instagram nalogu.

Instagram je istog trena planuo, a usledila je salva pohvala na račun prve dame Srbije.

- Valjalo bi da vi razgovarate sa svima koji priznaju Kosovo. Svi bi pali na vaš šarm!!!

- Bravo Tamarice naš ambasadore mira, voli te tvoja Srbija.

- Tamara Vučić je simbol naše ponosne zemlje Srbije.

- Danas Afrika, sutra ko zna gde. Diplomatija je moć, a vi ste naš prozor u svet.

- Gospođo Tamara, hvala Vam što zastupate Srbiju na najbolji mogući način!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)