Moda

SALMA (57) NOSI HALJINU KOJA VIZUELNO STVARA FIGURU PEŠČANOG SATA: Idealna za žene preko 50 koje žele da istaknu struk!

Slavna lepotica je ovog puta istakla struk - na vrlo zanimljiv način.

19.07.2024 13:45

SALMA (57) NOSI HALJINU KOJA VIZUELNO STVARA FIGURU PEŠČANOG SATA: Idealna za žene preko 50 koje žele da istaknu struk!
Profimedia

Pojavivši se na jednom događaju brenda Gucci u Los Anđelesu, meksička glumica Salma Hajek je kao i uvek plenila svojom pojavom. 

Iako pleni svoju pažnju često dubokijm dekolteima ili haljinama sa izrezima, sada se odlučila za nešto potpuno drugačije i neuobičajeno.

Za nju smo inače navikli da vezujemo atraktivne stajlinge u kojima gotovo nikada ne omaši, međutim, ovaj put je prevazišla sebe. Glumica se u Šatou Marmon pojavila u haljini brenda Gucci koja je na njoj izgledala saliveno i bajkovito.

Profimedia

Glumica je mamila uzdahe u atraktivnoj haljini koja je istakla njenu savršenu figuru

Noseći haljinu  sa belim cvetićima koja se presijavala u srebrnu boju dok je bočnim stranama bila u crnoj boji Salma je još jednom pokazala svoj besprekoran stil i da je kraljica elegancije. Tamni dezen sa strane davao je figuri vizuelni efekat peščanog sata.

Odvažna haljina koju ne bi mogla da ponese svaka žena i za koju je potrebna hrabrost, glumicu nije odvratila od želje za eksperimentisnjem kada je stajling u pitanju i izlasku iz svog uobičajenog okvira odevanja na koji smo navikli kod nje.

Budući da ima 57 godina i da sa njenom figurom sa oblinama haljina savršeno stoji, ovaj komad odeće mogle bi da ponesu mnoge žene iznad 50 godina ukoliko žele da istaknu svoj struk, a možda sakriju i neki višak sa strane, što haljina dezenom omogućava.

Profimedia

Stajling je zaokružila sandalama na platformu

Hajek je haljinu uparila sa crnim sandalama sa visokom i punom petom, što je vizuelno izdužilo njenu figuru, tako da je po mnogima ovaj izbor odeće i obuće pun pogodak.

Kosu je ležerno pustila preko ramena, a na sebi je imala svedenu šminku.

Glamuroznom događaju koji je vodila pevačica Majli Sajrus, prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta mode i zabave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)