Moda

MILICU PAVLOVIĆ NA KONCERTU POZVALI NA SVADBU: Pevačica se odazvala i oduševila sve neverovatnim stajlingom! (FOTO)

Milica Pavlović je bila pozvana na svadbu jednog para na jednom koncertu u Novom Sadu.

14.07.2024 16:47

MILICU PAVLOVIĆ NA KONCERTU POZVALI NA SVADBU: Pevačica se odazvala i oduševila sve neverovatnim stajlingom! (FOTO)
ATAImages

Da se čuda dešavaju i da vas i te kako mogu iznenaditi poznate ličnosti na venčanju, dokazuje i Milica Pavlović koja se odazvala pozivu mladenaca iz Aleksinca da prisustvuje njihovom venčanju. Milica je u junu pročitala pred svima pozivnicu u hali SPENS-a u Novom Sadu koju joj je dao jedan par na koncertu, obećavši da će se pojaviti. Rečeno - ispunjeno. Iako je taj dan imala zakazan nastup, atraktivna pevačica nije razmišljala ni sekunde da dođe i bude deo njihove sreće.

Ona se pojavila na svadbi poput prave dive, noseći puder roze haljinu u rimskom stilu naboranu sa strane i na grudima. Top duga haljina isticala je Milicina lepo oblikovana leđa i bedra, a kosu je zavezala u dugi konjski rep. Haljina je bila posebno interesantna jer je u donjem delu leđa bila otvorena i naborana a  torzo pozadi vezao pertlom. Pevačica nije imala na sebi ništa od nakita, a šminka je bila svedena. Oči su joj bile blago našminkane i stavila je akcenat na usnama bordo karminom, istakavši tako svoju prirodnu lepotu.

U objavi koju je okačila na Instagram, vidi se kako ona dolazi kolima na svadbu noseći u rukama poklon za mladence vidno raspoložena i srećna što prisustvuje tom događaju.

- Koliko divne energije, ljubavi i sreće. Pozivnica za ovo venčanje nije došla slučajno u moje ruke i mnogo sam srećna što sam je "spazila" na koncertu u SPENS-u i imala prilike da budem deo jednog novog početka naših divnih mladenaca Katarine i Milana. Hvala vam na pozivu, ulepšali ste mi dan i podsetili me koliko je lepo videti ljude koji se tako vole kao vas dvoje. Bilo mi je zadovoljstvo da budem deo vašeg divnog dana - napisala je ona u objavi.

Njen potez naišao je na oduševljenje pratilaca koji su rekli da je ona pravi "lav" i čovek od "reči" ali i prava diva koja čvrsto stoji nogama na zemlji.

- Ustati i reći: Milica Pavlović.

- Kakav je ovo Bog od žene! Sve što si postigla, to si i zaslužila i još mnogo više!

- Svaka čast, pre svega veliki čovek! Bili smo prisutni, jedno veliko bravo!

- Jedna, jedina i neponovljiva.

- Obično ne ostavljam komentare, ali sad moram. Kraljica - komentarisali su ljudi.

@senoritamofficial Idem na venčanje u Aleksinac!!! 💙Jedno od najlepših iznenadjenja koje sam doživela na koncertu u Spensu jeste da sam dobila poziv za venčanje od strane mojih fanova! I samo da potvrdim da se nisam šalila, ja 100% dolazim 13. jula, rezervišite mi mesto! 💙 Slavimo ljubav!!! 💙🎉🍷 🦁#lavtour #spens #novisad #milicapavlovic ♬ original sound - Milica Pavlović

Milica je u svom storiju navela kako je pre mesec dana javno obećala dolazak na svadbu kod ovog para ne znajući da je njen menadžment već zakazao nastup u drugoj državi. Ipak, zahvaljujući sjajnoj organizaciji pevačice, ona je uspela da ispuni svoje obećanje i da bude profesionalna i odradi svoj koncert koji je bio zakazan u Vlasenici u Bosni i Hercegovini, odletevši avionom iz Niša na nastup.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)