Zanimljivosti

"NAŠA TAMARA LEPŠA I OD KLEOPATRE": Prva dama Srbije ostavlja bez daha, nova fotografija priča dva jezika (FOTO)

Pozitivnih komentara na pretek.

15.07.2024 21:31

"NAŠA TAMARA LEPŠA I OD KLEOPATRE": Prva dama Srbije ostavlja bez daha, nova fotografija priča dva jezika (FOTO)
ATA images

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, učestvovala je Ženskom poslovnom forumu uspešnih žena Srbije i Egipta u Kairu. Ona je otišla u Egipat kako bi otvorila dane srpske kulture. Takođe, ona je boravila sa predsednikom Srbije koji je išao u diplomatsku posetu. Prvobitno, oni su se sastali sa predsednikom Egipta, a Tamara je zablistala u nežno roze haljini. U pitanju je smerna haljina ispod kolena i u boji sezone je.

Osim ovih zvaničnih poseta koje su takođe prošle kako treba, prva dama je iskoristila malo vremena za društvene mreže. Tamara je i na taj način uspela da poruči da postoji ljubav između pomenute dve države. Ona je stavila srce između dve države u opisu na Instagramu. Izborom haljine u kojoj je pozirala, ona je ponovo ostavila sve bez daha. 

 

 

Na sebi je imala nežnu bež boju, a oko struka zlatan kaiš koji je istakao koliko je vitka. Haljina je do poda, a Tamara je pustila kosu.

- Prelepa dama!

- Prelepa naša prva dama Srbije Tamara Vučić.

- Gospođa Tamara se baš lepo uklapa u ovaj ambijent, ispred piramida i po boji haljine kao prava boginja.

- Prelepi ste i toliko prefinjeni.

- Kakva fotografija divna Tamara.

- Ta prelepa zemlja...Hurgada, Luksor, Kairo i svi izleti. Naša Tamara lepša od Kleopatre - pisali su joj mnogobrojni komentatori na društvenoj mreži Instagram, vidno impresionirani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)