Zanimljivosti

TAMARA VUČIĆ OBJAVILA SIMPATIČNU PORUKU SINA VUKANA: "Šta vas motiviše kad morate da radite nedeljom" - ovo topi srca

"Šta vas dodatno motiviše kada morate da radite nedeljom?"

22.07.2024 11:07

TAMARA VUČIĆ OBJAVILA SIMPATIČNU PORUKU SINA VUKANA: "Šta vas motiviše kad morate da radite nedeljom" - ovo topi srca
instagram.com/buducnostsrbijeav

Supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić, podelila je juče na svom Instagram profilu video koji je privukao veliku pažnju javnosti. U njemu je pokazala kako se bori sa radnim obavezama čak i tokom dana koji je inače namenjen za odmor.

instagram.com/buducnostsrbijeav

"Šta vas dodatno motiviše nedeljom?"

Na Instagram storiju Tamare Vučić, mogli smo videti njen radni sto prepun izveštaja, fascikli i markera koji joj pomažu da istakne najvažnije. Pored toga, prva dama Srbije podelila je sa svojim pratiocima i pitanje koje je postavila uz snimak: "Šta vas dodatno motiviše kada morate da radite nedeljom?"

U sledećem kadru, Tamara je otkrila svoj izvor motivacije – simpatičnu poruku koju je dobila od svog sina Vukana. Poruka glasi: "Mama, ja tebe volim najviše na celome svetu. Vukan".

instagram.com/buducnostsrbijeav

Poruka sina Vukana kao motivacija

Ovaj dirljiv snimak pokazuje koliko ljubav majke i sina može da bude snažna inspiracija u trenutku kada obaveze prete da zasene trenutke odmora i opuštanja. Mnogi su primetili da je podrška i ljubav porodice ono što pomaže Tamari Vučić da pronađe snagu i energiju da nastavi sa svojim radnim obavezama, čak i tokom nedeljnih dana koji su inače predviđeni za predah.

Ovaj video je, bez sumnje, podsetnik da iza svake ličnosti čiji se život česta predstavlja u javnosti, stoje ljudi sa svojim privatnim životima koji, kao i mi, često balansiraju između profesionalnih i porodičnih obaveza.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)