Moda

LENA KOVAČEVIĆ NASTUPILA KAO DA JE TEK IZAŠLA ISPOD TUŠA: Mokre kose i diskretne šminke, a stajling obara s nogu! (FOTO)

Dokazala zašto je dama svetskog ranga.

21.07.2024 22:05

LENA KOVAČEVIĆ NASTUPILA KAO DA JE TEK IZAŠLA ISPOD TUŠA: Mokre kose i diskretne šminke, a stajling obara s nogu! (FOTO)
ATA images

Džez pevačica Lena Kovačević je s razlogom jedna od naših najlepših dama sa javne scene, a taj epitet nosi jer se za nju uvek vezuje prefinjenost i elegancija. Budući da ima istančan ukus i da ide u stopu sa svetskim trendovima, još jednom je pokazala da o njenom ukusu za modu ne treba posebno govoriti. 

Tako je nastupila u Kotoru, a za tu priliku odabrala je veoma smelu kombinaciju. Kreacija je u gornjem delu bila u vidu korseta koji je bio bez bretela, a dodatno je isticao njene grudi, budući da je imao veoma dubok i smeo dekolte. Ispod je usledila suknja, koja je išla tik uz telo, ali se od kolena širila, padajući skroz do zemlje u vidu ogromnog karnera. 

Samo na prvi pogled delovalo je da je u pitanju haljina, a ne komplet. Boja je bila izuzetno popularna i to u vidu jarke pink, boje idealne za leto. Pevačica kao da je htela da istakne savršen stajling pa je nastupila mokre kose i veoma diskretne šminke. Gotovo da je izgledalo da je totalno bez mejkapa i frizure, već kao da je tek izašla ispod tuša. 

 

 

Poznato je da se brojne javne ličnosti utrkuju koja će imati kraću suknju, jaču šminku, glomazniji nakit i upečatljiviju frizuru. U moru svih njih Lena je obukla savršen pink komplet izašla i plenila neverovatnom lepotom, harizmom i originalnim vokalom. Usledila je slava pohvala i na njenom Instagram nalogu gde je objavila snimke.

- Hvala svima koji su došli iz Kotora ali i iz većih daljina - poručila je ona kratako.

Objava je naišla na veliki broj sviđanja, dok su se komplimenti na račun pevačice ređali. Leni čak nije palo teško i da svakom ponaosob odgovori i zahvali za kompliment.

- Lepotica lepog stasa i prelepog glasa.

- Predivna.

- Najlepša žena na svetu. Tačka.

- Dama sa stilom.

- Bravo Lena!

- Svetska, a naša.

- Šokantno prirodno najlepša.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)