Telo

PRIČALO SE DA JE U GRUPI ODBACUJU, IVANA ZAPUŠILA USTA SVIMA: Najzgodnija pevačica vrti lanac na struku i zarađuje pare

Dok su je drugi kritikovali, ona je radila na sebi i danas postala jedna od popularnijih.

28.07.2024 21:35

PRIČALO SE DA JE U GRUPI ODBACUJU, IVANA ZAPUŠILA USTA SVIMA: Najzgodnija pevačica vrti lanac na struku i zarađuje pare
Printscreen/Instagram/ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Nikolić je nekadašnja članica grupe Uraganke (Hurricane) u kojoj je nastupala zajedno sa koleginicama Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević.  Išle su zajedno i na Evroviziju, gde su se predstavile pesmom "Loco loco".  One su imale letnju turneju nakon koje su se razdvojile. Pre dve godine one su odlučile da nastupaju samostalno i da izađu iz grupe. Od tada svaka vodi svoju karijeru pojedinačno. Kako je Blic pisao razlog raspadanja su različitosti koje nisu mogle da se prevaziđu. Inače, mesecima se govorilo o netrepeljivosti među devojkama te i da čak Sanja i Ksenija odbacuju Ivanu.

Ipak, Ivana je već uveliko pronašla svoje mesto pod zvezdama, nikada nije bila uspešnija, ali ni primećenija. Uložila je veliki napor u svoju karijeru i to joj se očigledno isplatilo. Radi punom parom, snima i minimalno odmara. I pored svih obaveza koje ima Ivana Nikolić važi za jednu od najzgodnijih na našoj javnoj sceni. Trenutno izgleda nikada bolje, a tome svedoče i fotografije koje redovno kači na svojoj društvenoj mreži Instagram.
 


Jedna fotografija je oduševila kako pripadnike muškog, tako i ženskog pola. U belom kompletu, sa zlatnim nakitom na rukama i golim stomakom, Ivana blista. U pitanju je slikanje za njenu novu pesmu, a pevačica izgleda zanosno. Takođe, lanac na struku ističe vitku liniju. Ispod fotografije nizali su se samo lepi komentari fanova.

- Prelepa si nam Ivka.

- Najlepša!

- Lepa slika lepotice.

- Moj anđeo - bili su neki od komentara uz mnogobrojne emotikone srca i zaljubljenih smajlija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)