Zanimljivosti

OVAKO JE IVANA BOOM NIKOLIĆ IZGLEDALA PRE 8 GODINA: Ista je jedino kosa, o ovoj transformaciji izgleda i dalje se govori (FOTO)

Bivša Uraganka prošla je kroz brojne promene, a danas je jedna od najpoželjnijih dama na estradi.

11.09.2023 19:01

OVAKO JE IVANA BOOM NIKOLIĆ IZGLEDALA PRE 8 GODINA: Ista je jedino kosa, o ovoj transformaciji izgleda i dalje se govori (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

Ivana Boom Nikolić (29) je atraktivna Nišlijka koja je veliku popularnost na muzičkoj sceni stekla kao deo trija "Uraganke". Zajedno sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević predstavljala je Srbiju na Evroviziji i pridobila brojne simpatije publike.

Zahvaljujući izvajanom telu privukla je i veliku pažnju muškaraca, međutim, zbog izgleda je naišla i na brojne predrasude te su mnogi smatrali da je ona najslabiji vokal u popularnim "Uragankama". Ivana je i sama isticala kako je ona prevashodno plesačica, a plesom se bavila još od tinejdžerskih dana i postigla brojne uspehe. 

Međutim, čini se da joj se nijedan uspeh ne prašta, pa je često bila na meti komentara zbog izgleda. Mnogi su je kritikovali kako je previše "veštačka", te da je preterala u korekcijama. Ona se na te komentare nije obazirala, ali teško da iko može da ne primeti veliku razliku u izgledu u odnosu na njene početke.

Printskrin: Youtube/Dado Polumenta

Ivana Boom Nikolić u spotu Dade Polumente

Naime, Ivana se još davne 2015. godine pojavila u spotu Dada Polumente ali je tada značajno drugačije izgledala. Čini se da je jedino nepromenjena ostala duga, ravna kosa.

- Otkad smo se pojavile kao "Hurricane" svi su bili u fazonu ona je nešto radila, a ove dve (Sanja i Ksenija) nisu ništa i onda hajde da ospemo paljbu po njoj. Zaista ne razumem zbog čega, niti sam promenila lični opis, niti sam ja ne znam šta radila na sebi. Ja sam radila samo usne i grudi. Zašto mnogi komentarišu moje slike od pre 10 godina i sada, svačiju sliku da uzmeš i uporediš sa onom od pre 10 godina je ogromna razlika. Podržavam sve promene - rekla je za "Blic" Ivana Nikolić.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)